Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φέγενορντ και γκολ!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 13:23

Η νίκη της ποιοτικής Φέγενορντ και τα γκολ στο ΓΣΠ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Φέγενορντ και γκολ!

Για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, η Φέγενορντ υποδέχεται την Μίντιλαντ. Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Φέγενορντ, που σπατάλησε προβάδισμα δύο τερμάτων και εν τέλει περιορίστηκε στην ισοπαλία στην Δανία (2-2). Έχασε την ευκαιρία για ένα τρίποντο που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον όμιλο, ποντάρει στην έδρα πλέον, όπου είχε μόνο νίκες πέρσι στο Κόνφερενς Λιγκ, για την πρωτιά του ομίλου. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας επικράτησε της Τβέντε και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η Μίντιλαντ αξιοποίησε την χαλάρωση της Φέγενορντ έπειτα από το 0-2 και με αντεπίθεση πήρε στο φινάλε τον πόντο της ισοπαλίας. Με τέσσερις βαθμούς από τρεις αγωνιστικές κρατά ανοικτή την πόρτα της διάκρισης σε έναν όμιλο με «λεπτές» ισορροπίες. Για πρώτη φορά φέτος τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Υποψιασμένη πλέον η Φέγενορντ και σαφώς ποιοτικότερη από την Μίντιλαντ, θα πάρει την νίκη. Αξίζει και το ποντάρισμα του άσου από το ημίχρονο!

Για την τέταρτη αγωνιστική στο Κόνφερενς Λιγκ, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Αλκμάαρ. Το ματς θα γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Εξαιρετική προσπάθεια την περασμένη εβδομάδα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και ζόρισε ως το τέλος την Αλκμάαρ (3-2). Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα στον όμιλο, η ομάδα του Ισπανού κόουτς Νταβίντ Καταλά είχε καλή εικόνα, αλλά και πάλι δεν νίκησε, μετρώντας μόνο έναν κερδισμένο πόντο. Δεν έχει χάσει τις ελπίδες του για την δεύτερη θέση αλλά, πρέπει να νικήσει στην Κύπρο. Η Αλκμάαρ πανηγύρισε ξανά δύσκολη νίκη στην Ευρώπη, στο φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα. Είναι μια από τις τρεις ομάδες με το «τρία στα τρία» στον όμιλο και με νίκη εξασφαλίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αήττητη παραμένει στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, με 13 νίκες και δύο ισοπαλίες στο ενεργητικό της! Σε τοπ φόρμα η Αλκμάαρ, αλλά ο Απόλλων μπορεί να σκοράρει. Και πάλι αναμένουμε γκολ και θέαμα στο ματς με των δύο ομάδων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φέγενορντ-Μίντιλαντ 1 1,60 ή 1/1 2,45

Απόλλων Λεμεσού-Αλκμάαρ Γκολ-γκολ και over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr