Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βίλεμ και Πάφο!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 13:11

Το διπλό της Βίλεμ επί της Χέλμοντ και της Πάφου επί της Δόξας Κατωκοπιάς αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Βίλεμ και Πάφο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Χέλμοντ Σπορ υποδέχεται την Βίλεμ. Η Χέλμοντ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που ταλανίζεται από αστάθεια στην απόδοσή της, στις περισσότερες περιπτώσεις περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου, αλλά έχει τις θετικές αναλαμπές της. Την περασμένη εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας τον μικρό Αγιαξ με 1-0, αλλά αυτό δεν της επιτρέπει να ανέβει πιο πάνω από την 17η θέση στην κατάταξη.

Από την άλλη πλευρά, η Βίλεμ είναι μια ομάδα με ποιοτικό και ακριβό ρόστερ που στοχεύει στην άνοδο, έστω μέσα από την διαδικασία των μπαράζ. Δύο μαζεμένες ήττες από Μάαστριχτ και Ντεν Μπος την έριξαν στην ένατη θέση. Ομάδα που δημιουργεί, βάζει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Κόντρα σε υποδεέστερο ποιοτικά αντίπαλο έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να μπει ξανά σε τροχιά ανόδου!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την Πάφο. Η Δόξα είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή στη φετινή περίοδο. Δεδομένο το ταβάνι της, στοχεύει σε πόντους κόντρα σε αντιπάλους ιδίων «κυβικών», αλλά δυσκολεύεται με ποιοτικούς αντιπάλους. Το πρόγραμμα φέρνει διαρκώς διεκδικητές του τίτλου στην έδρα της, θα επιδιώξει να αποφύγει την τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Πάφο.

Η Πάφος εξακολουθεί την έξοχη πορεία στο πρωτάθλημα Κύπρου όπου καμαρώνει στην κορυφή της κατάταξης. Πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στην Ένωση Παραλιμνίου, την σφυροκόπησε και έφθασε δίκαια στην νίκη. Ο κόουτς. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των γαλάζιων, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο Νορβηγός κόουτς Χένινγκ Μπεργκ πιστώνεται την επιτυχία. Καλύτερη ομάδα η Πάφος, πιθανή η νίκη, ακόμα και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέλμοντ Σπορ-Βίλεμ 2 1,85

Δόξα Κατωκοπιάς-Παφος 2 1,65 ή 2/2 2,65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr