Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κρίστιανσουντ και ΑΕΛ!

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 13:11

Οι νίκες της Κρίστιανσουντ στην Νορβηγία και της ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Κρίστιανσουντ και ΑΕΛ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Χάουγκεσουντ. Η Κρίστιανσουντ τα έδωσε όλα στο Στάβανγκερ κόντρα στην ποιοτικότερη Βίκινγκ αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και το τρίποντο-χρυσάφι. Πήρε πόντο, έχει ηττηθεί σε μόνο ένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς και όσο ζει θα δίνει την μάχη για την επιβίωση. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί και τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια! Η Χάουγκεσουντ προερχόταν από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά στην αποστολή της στο Σάρπσμποργκ έγινε φύλλο και φτερό από την πολύ φορμαρισμένη Σπάρτα. Οι «γλάροι» εξακολουθούν να πετάνε σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Βασικό ζητούμενο παραμένει η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα γκολ. Καίγεται για νίκη η Κρίστιανσουντ, πιο χαλαρή η Χάουγκεσουντ, πληρώνει ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Καρμιώτισσα υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού. Η Καρμιώτισσα δεν φοβήθηκε τον ΑΠΟΕΛ, στάθηκε άκρως ανταγωνιστικά στο ΓΣΠ και πήρε το αποτέλεσμα που της επιτρέπει να πορεύεται με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς. η άμυνα έκανε την διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια όπου δέχθηκε μόνο ένα γκολ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under και No Goal. Η ΑΕΛ προερχόταν από πέντε μας δίχως νίκη και με μόνο δύο πόντους στο ενεργητικό της, όμως στο στοχευμένο ματς με την Ομόνοια πάτησε φρένο και πήρε σπουδαία νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ο νέος κόουτς Τσέντομιρ Γιανέφσκι πιστώνεται την βελτίωση στην ψυχολογία, θέλουν να δώσουν συνέχεια οι «κυανοκίτρινοι» με μία ακόμα νίκη κόντρα σε αντίπαλο στα μέτρα τους. Το διπλό υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμα μας και θα το επιλέξουμε!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρίστιανσουντ-Χάουγκεσουντ 1 2,35

Καρμιώτισσα-ΑΕ Λεμεσού 2 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr