Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βίλεμ και Ανόρθωση!

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 14:04

Οι νίκες της Βίλεμ στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και της Ανόρθωσης στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Βίλεμ και Ανόρθωση!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Βίλεμ υποδέχεται την Αλμίρε. Η Βίλεμ είναι μια ακριβή ομάδα που παλεύει για να μπει στη ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και στην καλή να χάσει από τον ουραγό. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και διπλό στην Χέλμοντ Σπορ (1-3). Θέλει να δώσει συνέχεια, ούσα στην έκτη θέση και ενώ στοχεύσει μίνιμουμ στην τετράδα. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Αλμίρε προερχόταν από τρεις σερί νίκες, αλλά κόντρα στον μικρό Άγιαξ ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2. Μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική, δεν έχει άγχος για να διεκδικήσει την άνοδο. Ανάλογη η αγωνιστική συμπεριφορά της, βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ένα… κλικ πιο ποιοτική η Βίλεμ, πάντα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, στηρίζουμε την έδρα!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ανόρθωση υποδέχεται την Δόξα Κατωκοπιάς. Η Ανόρθωση δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και στην αναμέτρηση με την Ένωση Παραλιμνίου υποχρεώθηκε εκ νέου σε ισοπαλία (1-1) κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο. Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την «Κυρία» που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Μόνο δύο γκολ το ενεργητικό σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Τουλάχιστον επανέρχονται ο μεσοεπιθετικός Ουάρντα που εξέτισε ποινή, ο κεντρικός μέσος Χρυσοστόμου και ο δεξιός χαφ Χριστοφή που αποθεραπεύτηκαν. Το ενθαρρυντικό ξεκίνημα της Δόξας στην σεζόν έχει παρέλθει. Η ομάδα από την Κατωκοπιά δυσκολεύεται πολύ στα τελευταία παιχνίδια της όπου μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες. Στο διάστημα αυτό μάλιστα δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ, ενώ δεν δημιουργεί και ιδιαίτερες φάσεις προκαλώντας προβληματισμό. Ο Πορτογάλος κόουτς Ρικάρντο Σέου δεν ανησυχεί και επιμένει πως οι πράσινοι θα ανακάμψουν άμεσα. Θα κερδίσει η Ανόρθωση, αξίζει το ρίσκο από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίλεμ-Αλμίρε 1 2.00

Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς 1/1 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr