Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φένλο και γκολ

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 14:00

Η νίκη της Φένλο και τα γκολ στο Ζάμπρζε αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Φένλο και γκολ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Φένλο υποδέχεται την Γιόνγκ Αλκμάαρ. Η Φένλο είναι μια ακριβή ομάδα με ποιοτικό μπάτζετ που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν, αλλά διάγει την πρώτη αγωνιστική κοιλιά εδώ και έναν μήνα. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός, ενώ την περασμένη εβδομάδα με καλή εμφάνιση πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον μικρό Άγιαξ. Στοχευμένο για επανεκκίνηση το σημερινό ματς για να μην μείνει και άλλο πίσω στην κούρσα για τα πλέι οφ. Η Γιόνγκ Αλκμάαρ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική στη σεζόν. Κουρασμένη και ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, όπου μετρά μόνο μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια και υποχωρεί στην κατάταξη. Αδύναμη εκτός έδρας όπου μετρά μόνο δύο κερδισμένους πόντους στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους. Έδρα, ποιότητα και κίνητρο μας ωθούν στον άσο της Φένλο που διπλασιάζει το ποντάρισμα μας!

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Γκόρνικ Ζάμπρζε υποδέχεται την Βίτζεβ Λοτζ. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα βοήθησαν την Γκόρνικ να βελτιωθεί η ομάδα αμυντικά και να πάρει δίκαιη ισοπαλία στην έδρα της Βάρτα Πόζναν. Έβαλε τέλος σε άσχημο σερί τριών ηττών με μια ισοπαλία σε κρίσιμο ματς. Κράτησε και το μηδέν αμυντικά και μπορεί να νιώθει λίγο καλύτερα με την εικόνα της. Στο γήπεδό της πάντως δεν έχει νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες, όπου όλοι έχουν λήξει με γκολ-γκολ. Η Βίτζεβ Λοτζ θα μπορούσε να νικήσει πιο άνετα αν ήταν προσεκτική στην τελική προσπάθεια στο παιχνίδι με την Λέγκνιτσα. Φυσικά ο κόουτς Νιέτζβιετζ δεν παραπονιέται καθώς η ομάδα του καμαρώνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αήττητη για έξι αγώνες. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, έχει πετύχει γκολ στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς, ενώ αμύνεται με αξιοπιστία. Η Γκόρνικ χρειάζεται την νίκη και μπορέι να παρασύρει στον ρυθμό της την Βίτζεβ. Πάμε με τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φένλο-Γιόνγκ Αλκμάαρ 1 2,10

Γκόρνικ Ζάμπρζε-Βίτζεβ Λοτζ Γκολ-γκολ και over 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr