Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ιωνικό και Βαλερένγκα!

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 12:44

Η πρώτη νίκη του Ιωνικού και η ρελάνς της Βαλερένγκα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ιωνικό και Βαλερένγκα!

Για την δέκατη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-0 στον «πρόωρο τελικό παραμονής» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ο μπακ Βαλεριάνος που υπέπεσε σε δύο πέναλτι αποπέμφθηκε από την ομάδα, θα ακολουθήσουν και άλλοι. Υπ’ ατμόν και ο κόουτς Δημήτρης Σπανός που έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Ο Παναιτωλικός βγάζει κόπωση το τελευταίο διάστημα και σε τίποτα δεν θυμίζει την δυναμική ομάδα από το ξεκίνημα της περιόδου. Μόνο ένας πόντος στα τρία πιο πρόσφατα ματς και μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο απολογισμός για τα «καναρίνια». Δεν σκόραρε η ομάδα από το Αγρίνιο στα δύο τελευταία ματς, αλλά στο στοχευμένο παιχνίδι στην Νίκαια γυρίζει από τιμωρία ο γκολτζής Νίκος Καρέλης. Μαζί του και οι μεσοεπιθετικοί, Νταγκό, Ντίας. Καίγεται ο Ιωνικός για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, πληρώνει καλά ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Σάρπσμποργκ. Η Βαλερένγκα έχει ξεμείνει από δυνάμεις και ψυχολογία το τελευταίο διάστημα. Το πάλεψε μέχρι ενός σημείου με αντεπίθεση διαρκείας αλλά στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια δεν πήρε ούτε βαθμό και ουσιαστικά τέλειωσε και ο στόχος της τέταρτης θέσης. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, με έντεκα γκολ παθητικό σε αυτά τα τρία παιχνίδια, ενώ ακόμα και η επίθεση που συνήθιζε να σκοράρει έχει πλέον «μπουκώσει». Σε over εξελίχθηκαν τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς.

Η Σάρπσμποργκ πορεύεται άνετη και ωραία το τελευταίο δίμηνο με σειρά καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Μπορεί να μην έχει κίνητρο, αλλά δεν χαρίζεται σε αντίπαλο και μετρά αήττητο σερί επτά αγώνων. Δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε ματς, σκοράρει με συνέπεια, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν η Βαλερένγκα. Έχει την ποιότητα για τον καλοπληρωμένο άσο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιωνικός-Παναιτωλικός 1 2,25

Βαλερένγκα-Σάρπσμποργκ 1 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr