Στράτος Διακουμόπουλος

Με Τενερίφη και γκολ!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 13:05

Το διπλό της Τενερίφης και τα γκολ στην Βάρνα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Τενερίφη και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, η Μιραντές υποδέχεται την Τενερίφη. Με ένα βαθμό έφυγε από το Λούγκο η Μιραντές (0-0), η οποία παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας. Ο κόουτς Χοσέμπα Ετσεμπερία αναζητά λύσεις και δεν βρίσκει για να βγάλει την ομάδα του από το αδιέξοδο. Μόνο μία νίκη σε 13 ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός, τρίζει η καρέκλα του προπονητή. Πέντε under στα επτά τελευταία ματς, τρία No Goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Νέα απογοητευτική εμφάνιση έκανε η Τενερίφη, η οποία δεν αξιοποιεί ούτε το «Ελιόδορο». Εκεί έχασε από τη Σαραγόσα (0-2) και έχει μόλις μία νίκη στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Πρώτη εντός έδρας ήττα, μόλις τρεις νίκες σε επτά ματς εντός. Τρία No Goal στα τέσσερα τελευταία, πέμπτο under στα έξι τελευταία παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες αναζητούν σανίδα σωτηρίας, η Τενερίφη έχει μεγαλύτερη ποιότητα και μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία και να φύγει με το ακριβοπληρωμένο διπλό από την έδρα της Μιραντές!

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Τσέρνο Μόρε υποδέχεται στην Βάρνα την Λέφσκι Σόφιας. Η Τσέρνο Μόρε δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση της Λοκομοτίβ Σόφιας και με τον πολύπειρο Παναγιότοφ έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων (2-1). Η νίκη αυτή πιστοποίησε την βελτίωση της ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που έχει βρει για τα καλά ρυθμό καθώς για πρώτη φορά φέτος «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και δείχνει πανέτοιμη για το νέο ραντεβού με πρωτευουσιάνους. Γκολ/γκολ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Λέφσκι ενεπλάκη σε ένα δυνατό ματς με την ΤΣΣΚΑ 1948, που και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μάχες στην μεσαία γραμμή και μοιραία δεν υπήρξε σκορ (0-0). Έχει χάσει την συνέπεια και αποτελεσματικότητα των πρώτων αγώνων της περιόδου, με την ισοπαλία συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και απομακρύνεται από τους πρωτοπόρους. Χρειάζονται το διπλό οι κυανόλευκοι αλλά η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι στη Μαύρη θάλασσα. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μιραντές-Τενερίφη 2 2,55

Τσέρνο Μόρε-Λέφσκι Σόφιας Γκολ-γκολ 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr