Στράτος Διακουμόπουλος

Με Παρτιζάν και Λεχ Πόζναν

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 12:03

Οι νίκες της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Λεχ Πόζναν αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Παρτιζάν και Λεχ Πόζναν

Για την καταληκτική αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Παρτιζάν υποδέχεται την Σλοβάτσκο. Η Παρτιζάν κόντρα στην αποκλεισμένη Σλοβάτσκο θέλει να πάρει την νίκη που θα της δώσει την πρωτιά, αν δεν κερδίσει η Νις στην Κολωνία. Με ισοπαλία οι Σέρβοι διασφαλίζουν την δεύτερη θέση, ωστόσο δεν πρόκειται να απεμπολήσουν την ευκαιρία για ένα θεωρητικά εύκολο τρίποντο που μπορεί να τους βγάλει στον αφρό. Εξαιρετική εσχάτως στο πρωτάθλημα, μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα εννιά πιο πρόσφατα ματς.

Η Σλοβάτσκο ήταν εξαρχής ο αδύναμος κρίκος στον όμιλο και έτσι αποδείχθηκε στην πράξη. Αποκλεισμένη ήδη, δίχως νίκη, άγνωστο με τι ψυχολογία και κίνητρο θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι. Στο πρωτάθλημα Σλοβακίας εξάλλου έχει καταπέσει και δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, πιθανότατη η επιλογή ροτέισον στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί κομβικό εντός έδρας ματς με την Παρντουμπίτσε στη Λίγκα. Άσος για πολύ δυνατό ποντάρισμα, αξίζει το ρίσκο και από ημίχρονο!

Για την καταληκτική αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Λεχ Πόζναν υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Η Λεχ θα διασφαλίσει την δεύτερη θέση στον όμιλο αν κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη και πρώτη Βιγιαρεάλ. Και με ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες, αλλά δεν θέλει να μπλέξει στο ενδεχόμενο νίκης της Μπερ Σεβά με πολλά γκολ στο άλλο ματς του γκρουπ. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, εξαιτίας κυρίως της προβληματικής αμυντικής λειτουργίας. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια.

Η Βιγιαρεάλ έχει ήδη διασφαλίσει την πρωτιά και πρόκριση, παραχωρώντας μόλις την περασμένη αγωνιστική την πρώτη ισοπαλία στο γκρουπ. Λογικά θα παραταχθεί με ροτέισον στην ενδεκάδα, αφού προσπαθεί να μπει στις ευρωπαϊκές θέσεις στο πρωτάθλημα, ούσα όγδοη, ενώ προέρχεται από πικρή ήττα στο Μπιλμπαό (1-0) και ακολουθούν δύο ματς σε διάστημα τριών ημερών. Στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται πολύ στις εξόδους, όπου δεν έχει κερδίσει σε έξι αποστολές. Μονόπλευρο το κίνητρο, αξίζει η στήριξη στη Λεχ Πόζναν!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρτιζάν-Σλοβάτσκο 1 1,70 ή 1/1 2,55

Λεχ Πόζναν-Βιγιαρεάλ 1 3,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr