Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σατορού και Λέγκια!

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 12:22

Οι νίκες της Σατορού στη Γαλλία και της Λέγκια στην Πολωνία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Σατορού και Λέγκια!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, η Σατορού υποδέχεται τις Βερσαλλίες. Η Σατορού είναι μια έμπειρη ομάδα υψηλού μπάτζετ που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο. Παραμένει οριακά κάτω από την γραμμή ανόδου, αξιοποιώντας κυρίως την έδρα σε αυτήν την κατεύθυνση. Μετρά μόνο δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς, έχει στοχεύσει τη συνάντηση με αντίπαλο που κινείται επίσης ψηλά στην κατάταξη. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι Βερσαλλίες είναι μια κλασική ομάδα έδρας. Στα προάστια του Παρισιού έχουν πετύχει μόνο τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Στις εξόδους μετρούν μόνο δύο κερδισμένους πόντους σε τέσσερις αποστολές. Εξαιρετική στην επίθεση, αλλά με πολλά θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τα τέσσερα εξ’ αυτών και over. Θα μιλήσει η έδρα, η εμπειρία και η ποιότητα της Σατορού!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Λέχια Γκντανσκ. Η Λέγκια πέτυχε πέντε γκολ εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2016 και διέλυσε την τραγική άμυνα της Γιαγκελόνια (2-5). Η ομάδα του Κόστα Ρούνιαϊτς επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αποτυχίες σε δύσκολα ματς. Μόνο η πρωτοπόρος Ράκοβ έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εντός έδρας από την Λέγκια φέτος. Μαζί με την περσινή σεζόν τρέχει αήττητο σερί εννέα αγώνων εντός έδρας με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο ενεργητικό των «πράσινων». Η Λέχια Γκντανσκ δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο αλλά άντεξε αμυντικά απέναντι στην Σταλ. Στο δεύτερο μπήκε στο γήπεδο ο Ζβολίνσκι και για να γιορτάσει 200 ματς στην μεγάλη κατηγορία πέτυχε γκολ νίκης (1-0). Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί στον δύσκολο αγώνα στην Βαρσοβία. Η Λέχια βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες πρώτη φορά φέτος. Κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά, αφού η ποιοτική Λέγκια δεν χαρίζεται στο κυνήγι του τίτλου. Άσος και άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σατορού-Βερσαλλίες 1 2.10

Λέγκια Βαρσοβίας-Λέχια Γκντανσκ 1 1,70 ή 1/1 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr