Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λουντογκόρετς και Αρη

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 03:44

Οι νίκες της Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και του Αρη επί της Λαμίας αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Λουντογκόρετς και Αρη

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ υποδέχεται την Λουντογκόρετς. Η Λοκομοτίβ πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ, αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες και υπέστη την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερα ματς. Τώρα υποδέχεται την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου και πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς. Βασικό ζητούμενο για την ομάδα από την Φιλιππούπολη η βελτίωση στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιιο πρόσφατα ματς. Η Λουντογκόρετς ανεβάζει σταθερά ρυθμό και θυμίζει την ομάδα που αποτελεί την κυρίαρχο στο Βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Τέσσερις σερί νίκες, μαζεύει την διαφορά από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ και έχει και ματς λιγότερα από την βασική της αντίπαλο. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Με την φόρα που έχει πάρει η Λουντογκόρετς θα περάσει και από την Φιλιππούπολη. Αξίζει το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο!

Για την 12η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο Αρης υποδέχεται την Λαμία. Ο Αρης έδωσε μάχη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Εν τέλει πλήρωσε για μια ακόμα φορά την αδυναμία του στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια ο απολογισμός για τους «κιτρινόμαυρους». Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under. Η Λαμία έδωσε και πάλι μάχη κόντρα στον ποιοτικά ανώτερο Βόλο και ανταμείφθηκε με έναν βαθμό. Αυτήν την φορά έδειξε δυναμική και αποτελεσματικότητα και στην τελική προσπάθεια που της επέτρεψε να σταθεί όρθια (2-2). Μαχητικό πνεύμα, μόνο δύο ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα της Φθιώτιδας. Αναμένουμε από τον Άρη να σφυροκοπήσει και να κερδίσει. Θα πάρουμε το ρίσκο της νίκης από ημίχρονο για υψηλή απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Λουντογκόρετς 2 1.75 ή 2/2 2,85

Αρης-Λαμία 1/1 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr