Στράτος Διακουμόπουλος

Με Πάφο και κόρνερ!

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 13:03

Η ασταμάτητη Πάφος στην Κύπρο και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ στη Νίκαια αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Πάφο και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Πάφος υποδέχεται την Ανόρθωση. Το γαλάζιο εξπρές δεν έκανε στάση ούτε στο «Τσίρειο». Νέα φανταστική εμφάνιση για την Πάφο, η οποία κατανίκησε την δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα, την ΑΕ Λεμεσού και έδειξε πως δεν ζαλίζεται στην κορυφή. Αψεγάδιαστη σε όλες τις γραμμές, μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες, με μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε ματς και συνολικά ένα γκολ παθητικό στην άμυνα σε αυτό το διάστημα ! Όλα τα εύσημα παίρνει ο Νορβηγός κόουτς Χένινγκ Μπεργκ. Η Ανόρθωση ενεπλάκη σε σκληρό ματς στο τοπικό ντέρμπι με την Νέα Σαλαμίνα όπου πήρε νίκη ουσίας και ψυχολογία. Δύο τρίποντα σε τρία ματς για την ομάδα της Αμμοχώστου που προσπαθεί να μαζέψει την διαφορά από τους προπορευόμενους. Δεν υπολογίζεται ο δεξιός μπακ Αμπαρτζουμιάν και οι χαφ Αρτυματάς, Εμπραλίντζε, Ουάρντα. Δεν παίζεται η Πάφος. Άσος και άσος από ημίχρονο!

Για την Σούπερ Λιγκ και στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Ιωνικός χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 11η αγωνιστική, αλλά πήρε την πολυπόθητη πρώτη νίκη στη σεζόν. Τεράστιο διπλό ουσίας και ψυχολογίας κόντρα στον ιδίων στόχων ΟΦΗ. Μαχητικό πνεύμα χαρακτηρίζει τους κυανόλευκους που έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Δημήτρης Σπανός παραμένει σταθερά στη θέση του πλέον και επιχαίρει για το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε καθαρή εστία. Ο ΠΑΟΚ έκανε κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ και έδειξε πως έχει διάθεση για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια της περιόδου. Μόνο δύο νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει διαρκή βελτίωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζονται ο δεξιός μπακ Λύρατζης, ο αριστερός μπακ Τσαούσης και ο δεξιός εξτρέμ Νάρεϊ, που είναι ανέτοιμοι. Θα πιέσει ο ποιοτικότερος ΠΑΟΚ και θα πάρει κόρνερ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάφος-Ανόρθωση 1 1.90 ή 1/1 2.75

Ιωνικός-ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ over 5,5 κόρνερ 2,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr