Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΟΦΗ και γκολ!

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 12:17

Η νίκη του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού και τα γκολ στην Τρίπολη αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΟΦΗ και γκολ!

Για την 13η και καταληκτική αγωνιστική του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ έπεσε αμαχητί στην «Αγιά-Σοφιά», όπου έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών της ΑΕΚ (3-0). Εννιά ματς δίχως νίκη στο ενεργητικό τους συμπλήρωσαν οι Κρητικοί που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν. Ο νέος κόουτς Βάλντας Νταμπράουσκας περιμένει βελτίωση στην επιθετική λειτουργία, μόνο ένα γκολ το ενεργητικό των μαυρόασπρων στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον ποιοτικό Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός αλλά ηττήθηκε με το «τιμητικό» 1-0. Μαχητικό πνεύμα χαρακτηρίζει τους Βοιωτούς, οι οποίοι δίνουν μάχη για να απεμπλακούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο κόουτς Γιάσμινκο Βέλιτς περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Σε Under και No Goal τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τώρα ή ποτέ για τον ΟΦΗ, υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο άσος!

Για την 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ιωνικό. Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από μία ακόμα υποτονική εμφάνιση στο Περιστέρι, όπου ηττήθηκε εύκολα από τον Ατρόμητο. Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι οι Αρκάδες οι οποίοι μετρούν έξι ματς δίχως νίκη στο ενεργητικό τους. Η άμυνα εξακολουθεί να αποτελεί το αδύναμο σημείο τους, κράτησαν μόνο μία φορά καθαρή εστία στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Ο Ιωνικός χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 11η αγωνιστική, αλλά πήρε την πολυπόθητη πρώτη νίκη στη σεζόν, κόντρα στον ιδίων στόχων ΟΦΗ. Μεσοβδόμαδα ωστόσο ηττήθηκε εύκολα στην Νίκαια από τον ποιοτικότερο ΠΑΟΚ. Ζητούμενο για τον κόουτς Δημήτρη Σπανό η βελτίωση στην άμυνα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Και σήμερα αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1 2,10

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός Γκολ-γκολ 2,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr