Στράτος Διακουμόπουλος

Με Οξφορντ και Πολωνία!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 12:42

Η πρόκριση της Όξφορντ στο κύπελλο Αγγλίας και η φιλική νίκη της Πολωνίας επί της Χιλής αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Οξφορντ και Πολωνία!

Σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο Αγγλίας, η Γουόκινγκ υποδέχεται την Όξφορντ. H Γουόκινγκ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις καθώς πέρασε από την έδρα της Μπόρχαμ Γουντ με 1-0 για τη Νάσιοναλ Λιγκ και παραμένει ψηλά στην κατάταξη. Μετρά τέσσερις σερί νίκες, όλες under και χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ είναι αήττητη σε επτά σερί αγώνες όλων των διοργανώσεων. Η ομάδα του Nτάρεν Σαρλ εντός έχει χάσει ένα ματς από τα τελευταία επτά και δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς γκολ μέσα στο γήπεδό της. Η Οξφορντ έκανε καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της Λιγκ 1 κερδίζοντας 4-0 εντός έδρας την Πορτ Βέιλ και τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, αλλά με τρεις ισοπαλίες, όλες με 1-1. Η ομάδα του Καρλ Ρόμπινσον εκτός έδρας έχει χάσει ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Προσέχουμε πως υπάρχει διαφορά δύο κατηγοριών υπέρ της Οξφορντ που αρέσκεται να προχωρά στην σημαντική αυτή διοργάνωση. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από το Γουόκινγκ. Πιθανό σημείο το διπλό, αξίζει και το χρυσοπληρωμένο διπλό από ημίχρονο!

Σε διεθνές φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα Βαρσοβία, η Πολωνία υποδέχεται την Χιλή. Η Πολωνία είχε υποτονική παρουσία στο Νέισιονς Λιγκ όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση του τέταρτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας. To φιλικό με τη Χιλή είναι το μοναδικό που θα δώσει στην προετοιμασία της για το Μουντιάλ.
Η Χιλή ήταν απογοητευτική στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, τερματίζοντας στην έβδομη θέση. Πλέον, ο τεχνικός Μάρτιν Λασάρτε αποτελεί παρελθόν, αντικαταστάτης του είναι ο Εντουάρντο Μπερίτσο. Πολλοί εκ των θεωρούμενων βασικών παικτών έμειναν εκτός αποστολής. Μάλλον για τουρισμό ήρθαν στην Ευρώπη οι λατινοαμερικάνοι, η Πολωνία θέλει να πάει με καλή ψυχολογία στο Κατάρ, προφανής επιλογή ο άσος που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμα μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουόκινγκ-Όξφορντ Γ. 2 1,80 ή 2/2 2,85

Πολωνία-Χιλή 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr