Στράτος Διακουμόπουλος

Κόρνερ η Αργεντινή, γκολ στο Μπέλφαστ!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 02:18

Τα κόρνερ της Αργεντινής και τα γκολ στο Μπέλφαστ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Κόρνερ η Αργεντινή, γκολ στο Μπέλφαστ!

Για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Σαουδική Αραβία στην πόλη Λουσαΐλ του Κατάρ. Η Αργεντινή τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου νότιας Αμερικής πίσω από την επίσης υπερηχητική Βραζιλία. Αυτό είναι το πέμπτο παγκόσμιο κύπελλο που θα πάρει μέρος ο Λιονέλ Μέσι, όλη η χώρα «προσεύχεται» για να σηκώσει την κούπα που του λείπει ο εμβληματικός της ηγέτης. Στον πάγκο ηγείται ένας άλλος Λιονέλ, ο Σκαλόνι, που στην δική του τριετία η «αλμπισελέστε» μετρά 25 νίκες, 11 ισοπαλίες και καμία ήττα! Η Σαουδική Αραβία συμμετέχει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για έκτη φορά στις οκτώ τελευταίες τετραετίες. Τα «γεράκια» αντιμετωπίζουν ήδη ως επιτυχία το ότι βρίσκονται στα γήπεδα του γειτονικού Κατάρ, όπου και θα έχουν σημαντική η υποστήριξη από την εξέδρα. Στα προκριματικά, τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ Ασίας, αφήνοντας πίσω υπολογίσιμα μεγέθη όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Ευνόητος ο άσος του 1,15. Εμείς, όμως, θα ποντάρουμε σε καλοπληρωμένα κόρνερ και πέναλτι.

Σε εξ’ αναβολής ματς για την τρίτη αγωνιστική της Βόρειας Ιρλανδίας, η Λίνφιλντ υποδέχεται την Λαρν. Η Λίνφιλντ εξαπολύει αντεπίθεση τον τελευταίο μήνα, επιχειρώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος συγκριτικά με το υποτονικό ξεκίνημα στη σεζόν. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός που ξαναβάζει την ομάδα από το Μπέλφαστ στο κόλπο του τίτλου. Η Λάρν προχωρά με σταθερά βήματα προς την κατάκτηση του τίτλου και σπάνια λαθεύει. Δέκα νίκες στα 11 πιο πρόσφατα ματς επιβεβαιώνουν την δυναμική που την χαρακτηρίζει στη φετινή περίοδο. Έξοχη η επιθετική λειτουργία, στα τέσσερα τελευταία ματς που νίκησε πέτυχε συνολικά 15 γκολ! Περισσότερο ευάλωτη στα μετόπισθεν. Θέλει να στείλει μήνυμα στην απαιτητική αποστολή στο Μπέλφαστ. Πιθανό να σκοράρουν αμφότεροι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αργεντινή-Σαουδική Αραβία Η Αργεντινή πάνω από 6,5 κόρνερ (2,25) ή να καταλογιστεί πέναλτι στο ματς (3,00)

Λίνφιλντ-Λαρν γκολ-γκολ και over 2,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr