Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μετς και γκολ!

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 12:06

Η νίκη της Μετς στην Γαλλία και τα γκολ στην Νετάνια του Ισραήλ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μετς και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Νιόρ. Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και τα αποτελέσματά της πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος η Μετς δυσκολεύεται να κάνει πράξη τον στόχο της επανόδου στο Σαμπιονά. Οι «βυσσινί» έκλεισαν πάντως με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους, δύο νίκες στη Λίγκα και μία στο κύπελλο με καλές εμφανίσεις και θέλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια στην επανεκκίνηση. Περισσότερο αποτελεσματική στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Ρουμάνος κόουτς Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει στον γκολκίπερ Καγιάρ. Από τις απογοητεύσεις στο πρώτο σκέλος της περιόδου η Νιόρ, παρά το συγκριτικά υψηλό μπάτζετ, παραμένει εγκλωβισμένη στην επικίνδυνη ζώνη. Μόνο μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ακόμα και η πρόσληψη του Πορτογάλου κόουτς Ρουί Αλμέιδα δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο. Η ‘άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των μπλε εκεί ρίχνει πόλο το βάρος ο Ίβηρας προπονητής. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Άλλη κλάση η Μετς, μπορεί την νίκη, ακόμα και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μακάμπι Νετάνια υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα. Η Μακάμπι Νετάνια είναι μια ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με ευχέρεια αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται εύκολα τέρματα. Ροντέο έγινε και η αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ όπου τσακίστηκε με συντριβή. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ο Ραν Κόζουκ παραμένει σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, αναμένεται πρόσληψη μόνιμου. Δεν υπολογίζεται ο Λευκορώσος αμυντικός μέσος Κάρζεφ που εκτίει ποινή. Η Μακάμπι Χάιφα επέστρεψε στη δράση όπως ολοκλήρωσε πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ. Με άκρως επιθετικογενή τακτική, σφυροκόπησε την Μπνέι Σακνίν, αδικείται από την έκταση του σκορ. Επτά συνεχόμενες νίκες συνδυάζοντας θέαμα και ουσία, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Ψεγάδι αποτελεί το εγγονός πως δέχεται τέρματα αλλά αυτό δεν αλλάζει την συνολική εικόνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Σούντγκρεν και ο αμυντικός μέσος Ζαμπέρ. Γκολ και θέαμα αναμένουμε και στο ματς στην Νετάνια!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μετς-Νιόρ 1 (1,75) ή 1/1 (2,75)

Μακάμπι Νετάνια-Μακάμπι Χάιφα Goal και Over 2,5 γκολ (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr