Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ και κόρνερ!

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 12:31

Τα γκολ στην Νίκαια της Γαλλίας και τα κόρνερ στο Χαριλάου αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Γαλλίας, η Νις υποδέχεται την Λανς. Η Νις έκλεισε με θετικό πρόσημο το διάστημα προ της διακοπής για το Μουντιάλ. Αήττητο σερί έξι αγώνων με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο ενεργητικό των «ροσονέρι». Έτσι, βελτίωσε την εικόνα και την βαθμολογική θέση έπειτα από το αρνητικό ξεκίνημα στη σεζόν. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν έγιναν ιδιαίτερες μεταγραφές ο Ελβετός κόουτς Λουσιάν Φαβρ, θα στηριχθεί στο υπάρχον ρόστερ. Ποιος να το έλεγε στο ξεκίνημα της περιόδου πως με την διακοπή του Μουντιάλ η Λανς θα είναι αυτή που κυνηγά την Παρί για τον τίτλο. Το κοκκινοκίτρινο «εξπρές» έκλεισε το πρώτο σκέλος της περιόδου με πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ πρόσθεσε τρεις ακόμα στα φιλικά που ακολούθησαν διατηρώντας το μομέντουμ. Ο προπονητής Φρανκ Χάιζε προσπαθεί να κρατά κατά το δυνατόν χαμηλούς τόνους. Ματς όπου αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Τέσσερις ημέρες μετά την νίκη του στο κύπελλο στην Λιβαδειά, ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει την αστάθεια που χαρακτηρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη φετινή περίοδο. Μόνο δύο νίκες σε έξι ματς πρωταθλήματος περιορίζουν τους κίτρινους στην έκτη θέση της κατάταξης, μακριά από τους πρωτοπόρους. Ζητούμενο η αξιοποίηση των πολλών ευκαιριών που δημιουργούν σε κάθε ματς. Η υποχώρηση του Παναιτωλικού στην κατάταξη συνεχίστηκε και στην επιστροφή στη δράση έπειτα από την διακοπή για το Μουντιάλ. Η ομάδα από το Αγρίνιο πάλεψε αλλά υπέκυψε τον ποιοτικότερο ΠΑΟΚ, μετρά μόνο μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Λείπει το εύκολο γκολ από τους «κυανοκίτρινους». Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Αναμένουμε σφυροκόπημα από τον Άρη κόντρα στην μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων. Επιλέγουμε τα κόρνερ των Θεσσαλονικέων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νις-Λανς Γκολ-γκολ (1,85) ή Goal και Over 2,5 γκολ (2,55)

Άρης-Παναιτωλικός Ο Άρης πάνω από 6,5 κόρνερ (2,15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr