Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ηρακλή και γκολ

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 14:00

Η νίκη του Ηρακλή και τα γκολ στο ΓΣΠ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ηρακλή και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Ο Ηρακλής εξαπέλυε αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο της ανόδου, αλλά στην κομβική αναμέτρηση στην Καρδίτσα υπέστη ήττα-μαχαιριά με πέναλτι στο 99’! Δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο, είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και στο τέλος το πλήρωσε με αποτέλεσμα που τον φέρνει πίσω βαθμολογικά και ψυχολογικά. Και ο Σάκης Τσιώλης που ανέλαβε πρόσφατα επιλέγει χαμηλό ρυθμό. Σε under εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του «γηραιού». Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε το 2022 πολύ πιο πάνω από ότι στόχευαν οι επιτελείς του στο ξεκίνημα της περιόδου. Η ομάδα της Ρόδου μπήκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα με μικρό αριθμητικά ρόστερ, αλλά μάζεψε πόντους, ιδιαίτερα κόντρα σε αντιπάλους του βεληνεκούς της. Ο κόουτς Πάρης Ανδράλας πιστώνεται την επιτυχία, αλλά κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζει πως η μάχη για την παραμονή δεν θα είναι εύκολη. Δεν υπολογίζεται ο Γάλλος επιθετικός Λαϊουέλ που βρίσκεται στην πατρίδα του. Θα ξεσπάσει ο Ηρακλής, διπλασιάζει το ποντάρισμα ο άσος από ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών. Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στο ισχυρό φέτος ΑΠΟΕΛ αλλά δεν κατάφερε να του κάνει την ζημιά στο ΓΣΠ (1-0). Βέβαια ήταν μια ενθαρρυντική εμφάνιση για την ομάδα του Μάκη Σεργίδη, που δεν έχει βαθμό στα δύο τελευταία ματς, ενώ προηγήθηκαν τρεις ισοπαλίες. Με τρεις ισοπαλίες έβγαλε τα τέσσερα τελευταία εντός και θέλει να γυρίσει στις νίκες με το ματς με την Καρμιώτισσα να είναι στοχευμένο. Η Καρμιώτισσα προέρχεται από την αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού, όπου έπειτα από μαχητική εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κόντρα σε ποιοτικότερο αντίπαλο. Προηγήθηκε το ματς με την Ανόρθωση εκτός όπου στο 71’ βρισκόταν μπροστά με 2-0 και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας ξέσπασαν σε επεισόδια με το ματς να διακόπτεται οριστικά και αναμένεται να το πάρει στα χαρτιά. Με over έβγαλε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ηρακλής-Διαγόρας Ρόδου 1/1 (2,10)

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Καρμιώτισσα Γκολ-γκολ (1,85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr