Στράτος Διακουμόπουλος

Με Αιγάλεω και… κόρνερ

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 03:40

Η πρώτη εντός έδρας νίκη του Αιγάλεω έπειτα από εννιά μήνες και τα κόρνερ του ΠΑΣ αποτελούν τα σημεία που θα ματς στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Αιγάλεω και… κόρνερ

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το Αιγάλεω υποδέχεται την Ηλιούπολη. Το Αιγάλεω έδωσε μεγάλη μάχη στη Νέα Σμύρνη και επιβραβεύτηκε με την ισοπαλία που χαιρετίστηκε από την διοίκηση και τον κόουτς Θωμά Γράφα. Πόντο-πόντο δίνει την μάχη το «Σίτι» που μπορεί να μην έχει το εύκολο γκολ, αλλά παρουσιάζεται αξιόπιστη ο στην αμυντική λειτουργία. Σε Under εξελίχθηκαν και τα δέκα ματς στη σεζόν ! Αυτό που λείπει από τους κυανόλευκους είναι η αξιοποίηση της έδρας. Έχουν να κερδίσουν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσσίτης» από τον περασμένο… Απρίλιο. Η Ηλιούπολη πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν έπειτα από την απαιτητική μάχη με τον Απόλλωνα όπου υπέστη και την πρώτη ήττα στο γήπεδό της. Οι νεοφώτιστοι είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που θέλει να διασφαλίσει την άνετη παραμονή της στην κατηγορία και στην κατεύθυνση αυτή τα καταφέρνει μια χαρά. Θα μπορούσαν το κάτι παραπάνω οι «κυανέρυθροι» αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. No Goal τα επτά στα εννιά πρώτα ματς στη σεζόν. Ο έμπειρος κόουτς Νίκος Παντέλης υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, Το Αιγάλεω θέλει να σπάσει την κατάρα της έδρας. Πληρώνει εξαιρετικά ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σε κεκλεισμένων των θυρών ματς τον Παναθηναϊκό. Στην καλύτερη φόρμα της σεζόν βρίσκεται ο ΠΑΣ που πέρασε θριαμβευτικά και από την Λιβαδειά. Είχε προηγηθεί και η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ που επιβεβαιώνει την δυναμική του «Άγιαξ της Ηπείρου». Τέσσερα ματς αήττητος, παίρνει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη εδραιώνεται η ηρεμία στις τάξεις των κυανόλευκων. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μεγάλη μάχη και την πρώτη ήττα της σεζόν από την ΑΕΚ. Δεν πατάνε γερά στα πόδια τους οι πράσινοι έπειτα από την επιστροφή από το Μουντιάλ, όπου κέρδισαν μόνο ένα στα τέσσερα ματς και πλέον ο ανταγωνισμός μαίνεται για τον τίτλο. Μεσοβδόμαδα πάντως πέρασαν από τον Βόλο (0-2) και σφράγισαν την παρουσία τους στους 8 του κυπέλλου. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Πολύ υψηλές οι αποδόσεις που δίνονται στα κόρνερ του ΠΑΣ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αιγάλεω-Ηλιούπολη 1 (2,85)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός Ο ΠΑΣ πάνω από 2,5 κόρνερ (1,85) ή πάνω από 3,5 κόρνερ (2,85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr