Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Μάαστριχτ και στο Αγρίνιο!

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 00:30

Τα γκολ στο Μάαστριχτ και το Αγρίνιο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ στο Μάαστριχτ και στο Αγρίνιο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Μάαστριχτ υποδέχεται την Χέρακλες. Η Μάαστριχτ απάντησε στο γκολ της Ντεν Χάαγκ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερη, αλλά εν τέλει λύγισε στο φινάλε και δέχτηκε και δεύτερο γκολ (2-1) χάνοντας άδικα από τους πρωτευουσιάνους. Οι «λίμπουρχερς» παραμένουν χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς και έχουν ρίξει ταχύτητα συγκριτικά με τον εξαιρετικό πρώτο γύρο. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς. Ανώμαλη προσγείωση για την Χεράκλες, που παρότι απείλησε πρώτη, δέχτηκε τρία γκολ από την απίστευτα αποτελεσματική Τσβόλε στο πρώτο ημίχρονο και γνώρισε βαριά ήττα στο ντέρμπι κορυφής (0-3). Η πρώτη ήττα μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία που προηγήθηκαν την εκθρόνισε από την πρώτη θέση, με το ζύγι να παραμένει βέβαια θετικό καθώς διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την Τρίτη της κατάταξης, Αλμίρε. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα 11 από τα 12 τελευταία ματς. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι. Πάρτι με γκολ αναμένεται στο Μάαστριχτ!

Για τη 12η αγωνιστική στη Σούπερ Λόγκα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα,. Σε διαρκή κάμψη ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να βρει ρυθμό και λύσεις στην αμυντική λειτουργία. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς δέχθηκε οκτώ γκολ, προκαλώντας την αντίδραση του κόουτς Γιάννη Αναστασίου ο οποίος ζητά από τους παίκτες του να συνέλθουν. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, αποχαιρέτισε το όνειρο των πλέι οφ, στόχος πλέον να μην κινδυνεύουν οι «κυανοκίτρινοι» στη συνέχεια. Επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός Φλόρες που εξέτισε την ποινή του. Ο ΠΑΣ επιβεβαίωσε και κόντρα στον Παναθηναϊκό την πολύ καλή φόρμα που τον χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα. Μέσα από τα χέρια έχασε τον πόντο ουσίας και ψυχολογίας, εξαιτίας της αβλεψίας του Μορέιρα που υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έχει φτιάξει για τα καλά το κλίμα στους κυανόλευκους που βελτιώθηκαν και στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο αριστερός μπακ Μορέιρα εκτίει ποινή, οι μεσοεπιθετικοί Ροσέριο, Μπιλμπάο είναι ανέτοιμοι. Αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάαστριχτ-Χέρακλες Goal και over 2,5 γκολ (1,85) ή Goal και over 3,5 γκολ (2,55)

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr