Στράτος Διακουμόπουλος

Με Καλλιθέα και γκολ

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 01:57

Το θετικό αποτέλεσμα της Καλλιθέας και τα γκολ στην Κονστάντζα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Καλλιθέα και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Καλλιθέα. Το ματς θα γίνει στην Νέα Σμύρνη και όχι στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων έκανε πάρτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ στον Ταύρο και πέτυχε την πιο εύκολη νίκη της περιόδου (1-4). Η «ελαφρά ταξιαρχία» δυσκολεύεται στα εντός έδρας ματς που υποχρεώνεται φέτος να δίνει μακριά από την Ριζούπολη, δεν θέλει να τριτώσει το κακό δίχως νίκη στο ντέρμπι με την Καλλιθέα. Η Καλλιθέα καθάρισε με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο το ματς με την Καλαμάτα (2-1) και εξακολουθεί να κυνηγά την Κηφισιά και την άνοδο. Τρεις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του «Ελ Πάσο», που διακρίνεται για την δημιουργία και την ποιότητα στην επιθετική λειτουργία, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σπουδαίο και αμφίρροπο ματς, οι αποδόσεις αδικούν την Καλλιθέα. Αξίζει η διπλή ευκαιρία!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Φαρούλ υποδέχεται την Κλουζ. Η Φαρούλ σκόνταψε στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Βολουντάρι, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Συμπλήρωσε έτσι τρία ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει μόνο μία επιτυχία σε πέντε αγώνες. Τα απέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.
Η πρωταθλήτρια Κλουζ, διεκδικεί εκ νέου τον τίτλο από την πρωτοπόρο Φαρούλ, την οποία έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει κατά δύο βαθμούς, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε ήττα-σοκ από την Χέρμανσταντ (0-1). Οι σιδηροδρομικοί σκοράρουν με άνεση, έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Πιθανό να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα Χ (3.00) ή 2 (4.00)

Φαρούλ-Κλουζ Γκολ-γκολ (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr