Στράτος Διακουμόπουλος

Με Γκρόνινγκεν και κόρνερ!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 12:58

Η νίκη της Γκρόνινγκεν και τα γκολ το Παναθηναϊκού αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Γκρόνινγκεν και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την Καμπούρ. Η Γκρόνινγκεν προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, κατέπεσε στην ζώνη υποβιβασμού και ψάχνει εναγωνίως από κάπου να πιαστεί. Ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, αρέσκεται στη δημιουργία και την επίθεση, αλλά δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν. Στοχευμένο για νίκη το ματς με την ουραγό. Η Καμπούρ βρίσκεται σε ανάλογη κάκιστη φόρμα. Μόνο ένας πόντος κερδισμένος στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, παραμένει σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν στην τελευταία θέση, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Δεν σκοράρει ούτε μμ αίτηση, έχει βάλει μόνο ένα γκολ στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Και αυτή αντιμετωπίζει ως σανίδα σωτηρίας το ματς με την Γκρόνινγκεν. Πάμε με την έδρα και την ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων!

Σε επαναληπτικό ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός διάγει περίοδο κρίσης και το επιβεβαίωσε στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ όπου συνετρίβη με 3-0 στην Λεωφόρο. Στο ίδιο γήπεδο θα επιζητήσει την εξιλέωση και πρόκριση στον ημιτελικό που θα επαναφέρει την ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο. Το πρόβλημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει το εύκολο γκολ. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος πέτυχε μόνο ένα τέρμα, με πέναλτι στις καθυστερήσεις στα Γιάννινα. Γεμάτη θα είναι ξανά η Λεωφόρος. Ο ΠΑΟΚ έπειτα από το 2-0 του κυπέλλου στην Τούμπα, θριάμβευσε με 3-0 στην Λεωφόρο στο πρωτάθλημα. Τώρα θέλει να ολοκληρώσει την τριλογία των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό ε διάστημα μίας εβδομάδας βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη οι Θεσσαλονικείς. Φανταστικές οι επιδόσεις στην άμυνα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκιου. Μόνο ένα γκολ έχουν δεχθεί οι μαυρόασπροι στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια! Ο Παναθηναϊκός θα πιέσει με όλες τις δυνάμεις του στο σημερινό ματς. Αναμένουμε πολλά κόρνερ υπέρ των «πράσινων»!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκρόνινγκεν-Καμπούρ 1 (2,25)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός πάνω από 5,5 κόρνερ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr