Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κάλιαρι και Σταντάρ!

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 13:14

Οι νίκες της Κάλιαρι και της Σταντάρ Λιέγης αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Κάλιαρι και Σταντάρ!

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Έουπεν. Η Σταντάρ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στην Αμβέρσα, στο 52’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια στη βάση της χάνοντας εύκολα από την Αντβέρπ (4-1). Έχει χάσει την συνέπεια των πρώτων εβδομάδων, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω ο στόχος της τετράδας. Τιμωρημένος ο μέσος Τσίμιροτ, εκτός ο μπακ Ντεβάλ. Η εντός αναμέτρηση της Έουπεν με την Γκενκ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Στο τελευταίο της ματς, με πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έσωσε την παρτίδα και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Λέουβεν. Χωρίς νίκη μέσα στο 2023 για το πρωτάθλημα η ομάδα του Έντουαρτ Στιλ σε τρία παιχνίδια και σίγουρα υπάρχει πίεση καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να αισθανθεί ασφάλεια, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Να η ευκαιρία για να ξεσπάσει η ποιοτική Σταντάρ Λιέγης. Άσος και άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, η Κάλιαρι υποδέχεται στη Σαρδηνία την Σπαλ. Η Κάλιαρι μπήκε δυνατά στο ματς με την Τσιταντέλα, έχασε ευκαιρίες, αλλά όσο περνούσε η ώρα γέμιζε με άγχος, ενώ δεν είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 55’. Δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία, συνεχίζει το καλό σερί της με δύο νίκες και μία ισοπαλία από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο πολύπειρος Κλαούντιο Ρανιέρι και εξακολουθεί να ελπίζει στην άνοδο. Η Σπαλ προηγήθηκε με τυχερό γκολ απέναντι στην Άσκολι, αλλά δεν απείλησε με το 2-0 και ισοφαρίστηκε δίκαια (1-1). Από το 45' έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ωστόσο δεν πέτυχε το νικητήριο τέρμα, ενώ στο 87' την έσωσε το δοκάρι από μια καταστροφική, με βάση της εξέλιξη του ματς, ήττα. Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι παραμένει σε δύσκολη θέση, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Καλύτερη ομάδα η Κάλιαρι, θα κερδίσει. Αξίζει το ρίσκο του άσου και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταντάρ Λιέγης-Έουπεν 1 (1,75) ή 1/1 (2,75)

Κάλιαρι-Σπαλ 1 (1,75) ή 1/1 (2,75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr