Στράτος Διακουμόπουλος

Με Παναθηναϊκό και κόρνερ!

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 01:25

Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Παναθηναϊκό και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας πάλεψε για τον πόντο κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά λύγισε δίκαια στο φινάλε κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο. Οι Αρκάδες έχουν θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα, προσπαθούν να παίρνουν πόντους με την άμυνά τους, σε μια υποτονική σεζόν, που δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ οι «κυανοκίτρινοι». Ο Παναθηναϊκός καλείται να επανέλθει στην κορυφή της κατάταξης εν μέσω αγωνιστικής κοιλιάς. Μόνο δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς μετρούν οι πράσινοι επιτρέποντας στον ανταγωνισμό να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου. Κανένα περιθώριο για νέα γκέλα στην Τρίπολη, στοχευμένο το ματς, αν και είναι δεδομένη η καταπόνηση και από τις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν με τον ΠΑΟΚ (1-1 η μεσοβδόμαδη ρεβάνς στο κύπελλο). Δύο γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Καίγεται για νίκη ο Παναθηναϊκός, ιδανικός αντίπαλος οι Αρκάδες για να πατήσουν το κουμπί της επανεκκίνησης οι «πράσινοι»!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακός. Ο ΠΑΟΚ εξαπολύει αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο του τίτλου. Επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα εννιά πιο πρόσφατα ματς κάνουν την διαφορά σε αυτήν την κατεύθυνση. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία, αφού σε αυτά τα εννιά ματς έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ! Φυσικά στη μάχη που μαίνεται δεν υπάρχει περιθώριο για γκέλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χτυπά διαρκώς καμπανάκια εγρήγορσης. Την Πέμπτη πήρε ισοπαλία στο κύπελλο στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (1-1) και πέρασε στον ημιτελικό. Ο Λεβαδειακός πασχίζει να κρατηθεί πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και τα καταφέρνει δίνοντας στην μάχη πόντο-πόντο. Ήθελε το κάτι παραπάνω κόντρα στην Λαμία, συμβιβάστηκε εν τέλει με την ισοπαλία. Μαχητικό πνεύμα, μετρά δύο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Φουλ αμυντική τακτική, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No goal και Under 1,5. Δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινή ο στράικερ Βράκας και ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης. Ο ΠΑΟΚ θα σφυροκοπήσει, ο Λεβαδειακός θα παίξει μαζική άμυνα, αναμένουμε πολλά κόρνερ στην Τούμπα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2 (1,90) ή 2 ημ./2 τελ. (3,00)

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός Ο ΠΑΟΚ πάνω από 6,5 κόρνερ (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr