Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κάλιαρι και γκολ!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 14:30

Το διπλό της Κάλιαρι στη Μόντενα και τα γκολ στο ΓΣΠ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Κάλιαρι και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, η Μόντενα υποδέχεται την Κάλιαρι. Η Μόντενα δέχθηκε δύο γκολ σε ένα τέταρτο από την Τερνάνα και όταν μπήκε στο ρυθμό του αγώνα ήταν αργά για να σώσει έστω τον βαθμό (2-1). Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς για την ομάδα του Ατίλιο Τεσέρ, που παλεύει αλλά της λείπει η εμπειρία στο ρόστερ για να σταθεί περισσότερο ανταγωνιστικά κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς. Η Κάλιαρι ευτύχησε να προηγηθεί της Σπαλ με στατική φάση στο πρώτο τέταρτο, αλλά αντί να κυριαρχήσει, απέφυγε να πάρει ρίσκα και έφθασε σε επαγγελματική νίκη. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο πολύπειρος Κλαούντιο Ρανιέρι και έχει επιδοθεί στο κυνήγι της ανόδου. Διαθέτει την ποιότητα στο ρόστερ για να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια για γκέλες τώρα που πλησιάζει στο στόχο. Αξίζει το διπλό της ομάδας της Σαρδηνίας σε εξαιρετική απόδοση!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από την ΑΕΚ Λάρνακας (2-1), μένοντας τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, πέφτοντας ουσιαστικά στο καναβάτσο με την συμπλήρωση μίας ώρας, όταν δέχθηκε και το δεύτερο γκολ. Σε Under εξελίχθηκαν τα οκτώ από τα δέκα τελευταία σε ματς πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου βρίσκεται στα προημιτελικά (στις 15 Φεβρουαρίου παίζει εκτός έδρας με την Ομόνοια). Ο Απόλλων Λεμεσού ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας, επιτυχία που τον διατηρεί στις θέσεις πλέι οφ. Εξαρχής οι πρωταθλητές πήραν τα ηνία, χάνοντας επιπλέον ευκαιρίες πέραν των δύο τερμάτων που πέτυχαν (2-1). Σε Over εξελίχθηκαν τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος των «γαλάζιων». Αποδεσμεύτηκε ο επιθετικός Δημήτρης Πινακάς που δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού Κώστα Μακρίδη. Σπουδαίο ματς όπου αμφότεροι θέλουν την νίκη για την ουσία και το γόητρο. Πιθανό να μπουν γκολ εκατέρωθεν στο ΓΣΠ, σε απόδοση πάνω από τον διπλασιασμό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μόντενα-Κάλιαρι 2 (2.75)

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr