Στράτος Διακουμόπουλος

Παιχνίδι με τα γκολ!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 12:53

Τα γκολ στην Λάρνακα και την «Αγιά Σοφιά» αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ανόρθωση. Η Νέα Σαλαμίνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Κύπρο. Σε εκπληκτική κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και καμαρώνουν στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Η άμυνα αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς για την ομάδα από την Αμμόχωστο, που όπως και ο σημερινός αντίπαλός της δίνει τα εντός έδρας ματς στην Λάρνακα. Ο κόουτς Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα, ο ίδιος έκανε λόγο για συμμετοχή στα πλέι οφ. Η Ανόρθωση έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν κόντρα στην Ομόνοια και πανηγύρισε σπουδαία νίκη ψυχολογίας. Ο στόχος των πλέι οφ βέβαια θεωρείται χαμένη υπόθεση και πλέον το ζητούμενο είναι αξιοπρεπείς εμφανίσεις στη συνέχεια της περιόδου. Πόσο μάλλον στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα. Επανέρχονται στην διάθεση του κόουτς της «Κυρίας», Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ο αριστερός μπακ Κίκο και οι επιθετικοί Γουαρίς, Νινγκά. Τοπικό ντέρμπι ουσίας και γοήτρου, όπου αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

Στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ διάγει την καλύτερη περίοδο των τελευταίων ετών και βρίσκεται γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του νταμπλ. Άπαντες στις τάξεις της δηλώνουν έτοιμοι για τις μάχες με τον Ολυμπιακό. Πλεονέκτημα σε σχέση με τον αντίπαλο πως δεν διεξήχθη το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ξεκούραστοι οι «κιτρινόμαυροι» που μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με ενεργητικό δέκα γκολ. Ο Ολυμπιακός πασχίζει να κρατηθεί στην κούρσα για την υπεράσπιση του τίτλου στο πρωτάθλημα, αλλά ο ανταγωνισμός μπροστά του μαίνεται. Το κύπελλο αποτελεί εναλλακτική διέξοδο επιτυχίας και δεν θέλουν να την απεμπολήσουν οι πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνά τους, σύμφωνα με τις προσταγές του Ισπανού κόουτς Μίτσελ. Το έδειξαν και στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην «Αγιά-Σοφιά», ωστόσο, ο ρυθμός ανεβαίνει. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη και έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν έστω ένα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση Γκολ-γκολ (1,95)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr