Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σταντάρ Λιέγης και κόρνερ!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 02:49

Το ξέσπασμα της Σταντάρ Λιέγης και τα κόρνερ του Παναθηναϊκού στο Χαριλάου

Με Σταντάρ Λιέγης και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Κορτράικ. Δεν λέει να τρέξει ένα θετικό σερί η Σταντάρ που ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην έκτη θέση της κατάταξης. Η ομάδα από την Λιέγη προηγήθηκε και κόντρα στην Σερκλ Μπριζ και πάλι δεν πήρε το διπλό (1-1). Μόνο δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους «κόκκινους». Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Λάουρσεν, ο κεντρικός αμυντικός Εντόι, ο δεξιός μπακ Ντεβέλε και ο στράικερ Εμόντ. Η Κορτράικ εγκλωβίστηκε στον χαμηλό ρυθμό που επέβαλε η Σεντ Τρούιντεν στο παιχνίδι της και δεν μπόρεσε να αναδείξει τις επιθετικές αρετές της, χάνοντας αυτήν την φορά στα σημεία (1-0). Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζονται από επιθετικογενή τακτική, συνηθίζουν να βάζουν και να δέχονται τέρματα με άνεση, παραμένοντας πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Ανέτοιμοι ο δεξιός μπακ Σικ, ο αριστερός εξτρέμ Χένεν και ο επιθετικός Οσαμπουτέι. Άλλη κλάση η Σταντάρ, μεγάλα τα θέματα στην άμυνα της Κορτράικ. Ήρθε η ώρα να ξεσπάσει το θηρίο!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ήττα στην Νίκαια ήταν η τρίτη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τον Άρη και σήμανε το άδοξο τέλος της συνεργασίας με τον Άγγλο κόουτς Άλαν Πάρντιου. Στη θέση του ανέλαβε τα ηνία ο… συνήθης ύποπτος σε αυτές τις περιπτώσεις, Τόλης Τερζής, που θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε No Goal έχουν εξελιχθεί τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός πάτησε φρένο στο σερί των αποτυχιών και με πειστική εμφάνιση επικράτησε της ουραγού Λαμίας. Και πάλι υπήρχε άγχος στην τελική πάσα και προσπάθεια και έμεινε χαμηλά το σκορ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «πράσινων» εξελίχθηκαν σε Under και No Goal. Κομβικής σημασίας η αποστολή στο Χαριλάου στη μάχη που μαίνεται για τον τίτλο. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, δεν θα κλειστούν στο καβούκι τους. Υψηλές οι αποδόσεις στα πιθανά κόρνερ του Παναθηναϊκού!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταντάρ Λιέγης-Κορτράικ 1 (1,70) ή 1/1 (2,60)

Αρης-Παναθηναϊκός Ο Παναθηναϊκός πάνω από 4,5 κόρνερ (2,45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr