Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΠΑΟΚ και κόρνερ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 11:53

Η νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και τα κόρνερ στην ΑΕΚ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΠΑΟΚ και κόρνερ

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας πήγε για τον μίνιμουμ έναν βαθμό στο Αγρίνιο και τον πήρε. Αν ήταν περισσότερο… θαρραλέος και αποτελεσματικός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό, που θα του έδινε ρεαλιστικές ελπίδες διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ. Οι Αρκάδες πληρώνουν τις επιθετικές αδυναμίες, καθώς έχουν βάλει μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ που θα έκανε την διαφορά και έχασε έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τρέχει αήττητο σερί 11 αγώνων, αλλά ακόμα και οι ισοπαλίες «πληγώνουν» τον «δικέφαλο του βορρά». Σε No Goal εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Καίγεται για την νίκη ο ΠΑΟΚ, άνετος πλέον ο Αστέρας, προφανής επιλογή το διπλό. Με ρίσκο αξίζει και το διπλό από ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ τρέχει σερί τεσσάρων νικών που την έβαλαν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Δεν διεξήχθη το ματς στο Περιστέρι όπου ήταν πιο κοντά τα… δοκάρια και η υπόθεση του αγώνα βρίσκεται στα δικαστήρια. Ο κόουτς Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους στο γήπεδο, κρούοντας καμπανάκια κινδύνου και για το ματς με τον Λεβαδειακό. Γκολ-γκολ και over τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο Λεβαδειακός είχε στοχεύσει το ματς με τον Βόλο, αλλά έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και ηττήθηκε εύκολα από τον ποιοτικότερο αντίπαλο (0-3). Εξι ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι Βοιωτοί, με κέρδος μόνο δύο πόντους σε αυτό το διάστημα. Δυσκολεύονται στο σκοράρισμα οι «πράσινοι», δεν έχουν βάλει γκολ στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο κυνήγι του Παναθηναϊκού αν και έχει δύο παιχνίδια «καβάτζα». Αναμένουμε σφυροκόπημα της εστίας των Βοιωτών και πολλά κερδισμένα κόρνερ από τον «δικέφαλο»!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 (1,70) ή 2/2 (2,75)

ΑΕΚ-Λεβαδειακός Η ΑΕΚ πάνω από 7,5 κόρνερ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr