Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΦΚ Αϊντχόφεν και γκολ!

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 13:30

Το διπλό της ΦΚ Αϊντχόφεν και τα γκολ στην Λεμεσό αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΦΚ Αϊντχόφεν και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ος υποδέχεται την ΦΚ Αϊντχόφεν. Η Ος προηγήθηκε στο Μάαστριχτ, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική καθώς έγινε φύλλο και φτερό απέναντι στους ποιοτικούς γηπεδούχους (5-1). Η νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επί της Ντεν Μπος είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει εσχάτως, καθώς μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς. Παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, δίχως πάντως να προβλέπεται υποβιβασμός στην κατηγορία. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over, τα τέσσερα εξ’ αυτών και γκολ-γκολ. Η ΦΚ Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου, τελείωσε και πάλι ματς με δέκα ποδοσφαιριστές και απέτυχε να σώσει τον βαθμό κόντρα στην ιδίων στόχων Αλμίρε (1-0). Για πρώτη φορά φέτος μετρά τρεις σερί ήττες και μετά από καιρό τέθηκε εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Διαθέτει ποιότητα, έχει στοχεύσει το ματς με την ντεφορμέ και υποδεέστερη Ος, προκειμένου να ανακάμψει. Πληρώνει καλά το πιθανό διπλό!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Ένωση Παραλιμνίου. Η Καρμιώτισσα προέρχεται από απίθανη ανατροπή και εκτός έδρας θρίαμβο επί του Απόλλωνα Λεμεσού επικρατώντας στην έδρα των πρωταθλητών με 4-3. Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια αγωνίζεται καλύτερα μακριά από το γήπεδό της όπου με λιγότερο άγχος έχει πετύχει τις τρεις πιο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Επανέρχεται ο κεντρικός χαφ Γκαστανάγκα. Η Ένωση πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρας τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει ακόμα μία ήττα στο παθητικό της (1-2). Η ομάδα από το Παραλίμνι μετρά έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, κατέπεσε στις τελευταίε θέσεις. Στοχευμένο το παιχνίδι στο «Τσίρειο» της Λεμεσού κόντρα στην ιδίων κυβικών Καρμιώτισσα. Επανέρχονται ο γκολκίπερ Κόστιτς, ο αμυντικός μέσος Πολυκάρπου και οι μεσοεπιθετικοί Ντιαβαρά και Βουκσένοβιτς. Αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στη Λεμεσό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ος-ΦΚ Αίντχόφεν 2 (2,25)

Καρμιώτισσα-Ένωση Παραλιμνίου γκολ-γκολ (1,85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr