Στράτος Διακουμόπουλος

Με κόρνερ και γκολ!

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 13:08

Τα κόρνερ του Παναθηναϊκού και τα γκολ στην Λεμεσό αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με κόρνερ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο. Φαίνεται να ξεπερνά την αγωνιστική κοιλιά ο Παναθηναϊκός, που πέρασε και από την απαιτητική έδρα του Χαριλάου. Έχει ανακτήσει το προβάδισμα στην κατάταξη, έστω και με ματς παραπάνω από την ΑΕΚ, φυσικά δεν θέλει να υποπέσει σε νέο πισωγύρισμα κόντρα στον ποιοτικό Βόλο. Οι πράσινοι επιμένουν σε παιχνίδι χαμηλού ρυθμού,. Τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Επανέρχεται ο Ισλανδός στόπερ Μάγκνουσον. Μακροχρόνια απών ο μεσοεπιθετικός Αϊτόρ. Ο μεγάλος στόχος του Βόλου ήταν εξαρχής η συμμετοχή στα πλέι οφ και βρίσκεται μια ανάσα από το να τα καταφέρει. Δύο μαζεμένες νίκες και ειδικά η επιτυχία στις καθυστερήσεις κόντρα στον ιδίων Ατρόμητο φέρνει τους Θεσσαλούς σε θέση ισχύος. Ο κόουτς Κώστα Μπράτσος απολαμβάνει τα εύσημα, ο ισχυρός άνδρας Αχιλλέας Μπέος μοιράζει συγχαρητήρια. Δίχως άγχος στην Λεωφόρο, αλλά και χωρίς τους μεσοεπιθετικούς Ντέλετιτς, Μπαριέντος και τον στράικερ Οζέγκοβιτς. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Αναμένουμε εύκολη νίκη και πολλά κόρνερ από τον Παναθηναϊκό!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα. Ο Άρης έχει βρει για τα καλά ρυθμό, όπως έδειξε και στην πρόσφατη αποστολή στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά ην ομάδα της Λεμεσού που εξαπολύει αντεπίθεση προς τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η επίθεση και το σκοράρισμα αποτελεί το όπλο των πράσινων, που όμως είναι ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Νοκ άουτ οι στόπερ Μεντιούπ, Μουκουντά, ο αμυντικός μέσος Ζοκέ και ο στράικερ Σουμάνσκι. Δύο μαζεμένες ήττες στα σημεία με 1-0… πίκραναν την Νέα Σαλαμίνα. Πρώτα στο πρωτάθλημα από την συμπολίτισσα Ανόρθωση και στη συνέχεα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από την ΑΕ Λεμεσού, όπου πάντως υπάρχει και η ρεβάνς. Κρατά την θέση της στην ζώνη των πλέι οφ η ομάδα από την Αμμόχωστο, θέλει να παραμείνει εκεί ως το φινάλε της κανονικής περιόδου. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Σάββας Πουρσαϊτίδης. Αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στην Λεμεσό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-Βόλος 1/1 (2.10) ή Παναθηναϊκός πάνω από 6,5 κόρνερ (2,35)

Άρης Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα Γκολ-γκολ (2,05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr