Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λαρν και γκολ!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 02:25

Το διπλό από ημίχρονο της Λαρν και τα γκολ στην Κόστα Ρίκα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Λαρν και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας, η Μπαλιμένα υποδέχεται την Λαρν. Η Μπαλιμένα πάλεψε κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη Γκλεντόραν αλλά υπέστη ακόμα μία ήττα και έμεινε και μαθηματικά εκτός πλέι οφ. Στόχος της βέβαια ήταν εξαρχής η άνετη παραμονή στην κατηγορία και σε αυτήν την κατεύθυνση λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Το μείζον θέμα είναι η αδυναμία στο σκοράρισμα. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς πέτυχε μόνο ένα γκολ και μάζεψε δύο πόντους. Εννιά στα δέκα πιο πρόσφατα ματς ήταν No Goal, τα επτά εξ’ αυτών και Under. Νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ Μακ Ντέιντ. Η Λαρν πήρε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Κλίφτονβιλ (2-1), έμεινε μόνη πρώτη και μπορεί να αποσπαστεί έξι πόντους αν κερδίσει και την υποδεέστερη Μπαλιμένα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά ματς, στα οποία έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ. Άμυνα-γρανίτης για την οποία επιχαίρει ο κόουτς Τιέρναν Λιντς. Κάπως πιο ευάλωτη στις εκτός έδρας αποστολές. Δεν υπολογίζεται ο αριστερός εξτρέμ Ο’ Νιλ. Πιθανότατα θα κερδίσει η Λαρν, θα πάρουμε το ρίσκο για το διπλό από ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα, η Αλαχουλένσε υποδέχεται την Καρταχίνες. Η Αλαχουλένσε συνεχίζει την πορεία «εξπρές» στο πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος της Κόστα Ρίκα. Αήττητη, συνδυάζει ουσία και θέαμα και μοιάζει αλώβητη, ιδιαίτερα στην έδρα της . Εκεί μετρά το απόλυτο των νικών, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και ανεβάζει τον ρυθμό στα ύψη. Έργο του Αργεντίνου προπονητή Αντρές Κάρεβιτς, ο οποίος έφερε στο ρόστερ και τον συμπατριώτη του στράικερ Άνχελ Τεχέδα για έξτρα ποιότητα στη γραμμή κρούσης των «λιονταριών». Επειτα από τέσσερα ματς όπου το κέρδος ήταν μόνο ένας πόντος, η Καρταχίνες πήρε το στοχευμένο παιχνίδι με την Χερεντιάνο και έβαλε στοπ στην πρώτη «κοιλιά» της σεζόν. Ομάδα που ενισχύθηκε πολύ στη φετινή σεζόν, αλλά της λείπει η συνέπεια στη γραμμή κρούσης και το σκοράρισμα. Ο πρώην διεθνής άσος Πάουλο Γουαντσόπε είναι ο κόουτς των «μπλε» φέτος και υπολογίζει σε πλήρη αποστολή για την Αλαχουέλα. Εκεί όπου θα παρασυρθεί στον ρυθμό των γηπεδούχων και θα συνδράμει σε ματς με γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαλιμένα-Λαρν 2/2 (2,10)

Αλαχουλένσε-Καρταχίνες Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr