Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λέγκια και γκολ!

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 00:15

Η νίκη της Λέγκια στην Πολωνία και τα γκολ στο Πανθεσσαλικό αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Λέγκια και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Βίτζεβ Λοτζ. Η Λέγκια είναι η κρατά δύναμη στο ποδόσφαιρο της Πολωνίας που διεκδικεί και φέτος τον τίτλο. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά ματς και κυνηγά την πρωτοπόρο Ρακοβ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Κανένα περιθώριο για γκέλα των «πράσινων», αν θέλουν να επιστρέψουν στον θρόνο. Η Βίτζεβ Λοτζ είναι μια παραδοσιακή δύναμη που πλέον ανακάμπτει και διεκδικεί εκ νέου ευρωπαϊκή έξοδο. Τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, πήρε και το στοχευμένο ματς με την Σλασκ Βρότσλαβ και πορεύεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Δεν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και πολλές φορές αρκείται σε ένα γκολ για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα αγωνιστεί αμυντικά στην πρωτεύουσα, αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση της ποιοτικά ανώτερης Λέγκια. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο άσος!

Για την 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία. Ο Βόλος δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη Λεωφόρο (2-0). Οι θεσσαλοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλειδώσουν την συμμετοχή στα πλέι οφ, στοχευμένο σε αυτήν την κατεύθυνση το ματς με την ουραγό Λαμία. Υψηλός ο ρυθμός συνήθως στους αγώνες τους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2.5 γκολ. Ο Γάλλος αριστερός μπακ Σι εκτίει ποινή. Η Λαμία προσπάθησε για ένα ημίχρονο, αλλά συνολικά δεν ήταν δυνατόν να διεκδικήσει κάτι θετικό κόντρα στον σαφώς ανώτερο Ολυμπιακό (0-3). Η ομάδα της Φθιώτιδας συμπλήρωσε 17 ματς δίχως νίκη (!) και παραπαίει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ο νέος κόουτς Λεωνίδας Βόκολος έκανε ντεμπούτο κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και εκτιμά πως η παρτίδα μπορεί αν σωθεί. Μόνο δύο γκολ ενεργητικό σε οκτώ ματς. Επανέρχεται ο δεξιός μπακ Σιμόν. Καλύτερη ομάδα ο Βόλος, παλεύει για την επιβίωση η Λαμία. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέγκια Βαρσοβίας-Βίτζεβ Λοτζ 1 (2,00)

Βόλος-Λαμία Γκολ-γκολ (1,90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr