Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λεβαδειακό και κόρνερ

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 03:37

Η νίκη του Λεβαδειακού και τα κόρνερ του Ατρόμητου αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Λεβαδειακό και κόρνερ

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε συντηρητικά στο Περιστέρι, κλείστηκε στο καβούκι του από νωρίς και ηττήθηκε δίκαια από τον Ατρόμητο (1-0). Μετρά μόνο δύο πόντους στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, δεν μπόρεσε να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας στο ντεμπούτο του ο Γιάννης Πετράκης. Μείζον το επιθετικό θέμα για τους «πράσινους» που δυσκολεύονται πολύ στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα. Ο αριστερός μπακ Βήχος εκτίει ποινή. Επανέρχεται ο κεντρικός αμυντικός Τζημόπουλος. Ο Παναιτωλικός ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος και έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ιωνικού. Θεωρητικά διατηρεί ελπίδες για μια θέση στην πρώτη εξάδα αλλά αυτές έγκεινται περισσότερο σε μαθηματικούς υπολογισμούς. Σε κάθε περίπτωση οι «κυανοκίτρινοι» κάνουν το παιχνίδι τους, δημιουργούν αλλά και δέχονται ευκαιρίες με άνεση. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπάρχουν απουσίες βασικών στελεχών, δεν αλλάζει εύκολα ενδεκάδα ο κόουτς των «καναρινιών» Γιάννης Αναστασίου. Καίγεται για την νίκη ο Λεβαδειακός, πληρώνει καλά ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Άρης προερχόταν από τρεις σερί ήττες, αλλά στην αποστολή στην Κρήτη ήταν κυριαρχικός και αποτελεσματικός στη γραμμή κρούσης και επικράτησε με το θριαμβευτικό 3-0. Επανεκκίνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που επιδιώκει να κλειδώσει θέση στα πλέι οφ και εκεί να κλείσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν. Υψηλό συνήθως το τέμπο για τους κίτρινους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Νοκ άουτ ο ανέτοιμος μεσοεπιθετικός Μανού Γκαρσία και ο τιμωρημένος στόπερ Φαμπιάνο. Ο Ατρόμητος έκανε κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, αδικείται από το μίνιμουμ σκορ κόντρα στους βοιωτούς, αλλά έστω και έτσι η δουλειά έγινε για την ομάδα από το Περιστέρι. Εξακολουθεί να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ, θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στο Χαριλάου στοχεύοντας αποκλειστικά στο διπλό. Τα 11 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός μέσος Έρλινγκμαρκ που εκτίει ποινή. Ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να παίξει επιθετικά για την νίκη. Πληρώνουν τα κόρνερ της ομάδας του Περιστερίου!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 1 (2,25)

Αρης-Ατρόμητος Ο Ατρόμητος πάνω από 3,5 κόρνερ (2,55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr