Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Λεμεσό και Μίντιλαντ!

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 13:07

Τα γκολ στην Λεμεσό και στο Μίντιλαντ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε Λεμεσό και Μίντιλαντ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχτεαι την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Απόλλων δίνει την μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη εξάδα της κατάταξης και τουλάχιστον να συμμετάσχει στα πλέι οφ σε μια σεζόν που εξελίσσεται απογοητευτικά για τους πρωταθλητές. Άναρχη τακτικά ομάδα, που αρέσκεται να δημιουργεί και αν σκοράρει αλλά έχει μεγάλα θέματα στην αμυντική λειτουργία. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Σαφώς πιο αποτελεσματικοί στην έδρα τους οι μπλε όπου μετρούν πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια κομβική χρονική συγκυρία όπου καλείται να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενες απαιτητικές υποχρεώσεις. Προηγήθηκαν δύο ματς στην Ευρώπη με την Ουκρανική Ντνίπρο, καθώς την Πέμπτη έγινε η ρεβάνς στο Κόζιτσε για το Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα κρατά σταθερά το προβάδισμα, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια μάζεψε μόνο έναν πόντο, βγάζοντας εμφανή κόπωση. Γκολ-γκολ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των «πρασινοκίτρινων». Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα στη Λεμεσό!

Για το πρωτάθλημα της Δανίας, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Μπρόντμπι. Η Μίντιλαντ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος αφού διέλυσε με σκορ 4-0 την Βίμποργκ. Η ομάδα του Άλμπερτ Καπέλας ενισχύθηκε με την απόκτηση του μέσου Εμάμ Ασούρ από την Ζάμαλεκ και την απόκτηση του αμυντικούς μέσου Εμιλιάνο Μαρτίνεζ από την Μπραγκαντίνιο. Παρελθόν ο πρώτος της σκόρερ με οκτώ γκολ, ο Αντερς Ντρέγερ (8 γκολ) που πήγε στην Άντερλεχτ. Ο επιθετικός Εβάντερ παραχωρήθηκε στο Πόρτλαντ. Η Μπρόντμπι διέλυσε με σκορ 5-2 την Χόρσενς και ο νέος της τεχνικός Γέσπερ Σόρενσεν (πήρε την θέση του Νιλς Φρεντέρικσεν) έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας. Η Μπρόντμπι έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα έντεκα τελευταία της παιχνίδια και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Μετρά 7 Goal-goal στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Γκολ και θέαμα είναι ικανές να προσφέρουν οι δύο ομάδες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας Goal (1,85) ή Goal και Over (2,35)

Μίντιλαντ-Μπρόντμπι Goal και Over 2,5 γκολ (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr