Στράτος Διακουμόπουλος

Με γκολ και Μπριζ

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 13:31

Τα γκολ στο Ααρχους και το διπλό της Κλαμπ Μπριζ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με γκολ και Μπριζ

Για το πρωτάθλημα της Δανίας, η Άαρχους υποδέχεται την Χόρσενς. Η Άαρχους παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην ιδίων στόχων κα… κυβικών Σίλκεμποργκ. Έτσι παραμένει οριακά εκτός της εξάδας των πλέι οφ που αποτελεί τον υψηλό στόχο στη φετινή σεζόν. Θ μπορούσε να τα καταφέρει αν ήταν περισσότερο αξιόπιστη στην άμυνα, αλλά για την ώρα δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα δύο εξ΄’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Η Χόρσενς δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στην ποιοτική Βίμποργκ από την οποία δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο του ματς και στη συνέχεια τα παράτησε. Ομάδα με άκρως επιθετικογενή τακτική βάζει και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση. Δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, δύσκολα, θα κυνηγήσει την εξάδα ακόμα πιο δύσκολα θα κινδυνεύει, οπότε το ρίχνει στο θέαμα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 5,5 γκολ! Με βάση τα παραπάνω νούμερα, φαντάζει προφανής η επιλογή των γκολ!

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου η Οστάνδη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Η Οστάνδη είχε εκ των πραγμάτων δύσκολη αποστολή κόντρα στην πρωτοπόρο Γκενκ, από την οποία ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι «κοκκινοκίτρινοι» καθώς έχουν συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και θα χρειαστούν μια σειρά από υπερβάσεις για να απεγκλωβιστούν από την τελευταία τριάδα. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς, μετρά άλλωστε την δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν καλύτερη στη συνολική διάρκεια του ματς, επέμεινε και δικαιώθηκε στο τελευταίο τέταρτο με τη Γάνδη (2-0). Η πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές έδωσε μαξιλάρι ασφαλείας στην μάχη της τετράδας αλλά θα χρειαστεί αρκετά περισσότερα για να παγιωθεί στα υψηλά στρώματα της κατάταξης και να διεκδικήσει την ανατροπή στα πλέι οφ. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Μπενφίκα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (0-2 το πρώτο ματς). Η Μπριζ θα κοιτάξει να καθαρίσει από νωρίς την νίκη για να κάνει στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων. Αξίζουν και το διπλό και το διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ααρχους-Χόρσενς Γκολ-γκολ (2,00) ή Goal και Over (2,55)

Οστάνδη-Κλαμπ Μπριζ 2 (1,70) ή 2/2 (2,70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr