Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Λάρνακα και Νταντί!

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 11:57

Τα γκολ σε Λάρνακα και Νταντί αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Λάρνακα και Νταντί!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Ένωση Παραλιμνίου. Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και έπεσε μετά από καιρό από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν έχουν καιρό για… δάκρυα οι πρασινοκίτρινοι από τη στιγμή που ακολουθούν τα δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ματς με την Γουέστ Χαμ στο Κόνφερενς Λιγκ, αρχής γενομένης από την συνάντηση στο «ΑΕΚ Αρένα». Ένας πόντος σε τρία παιχνίδια το κέρδος εσχάτως. Γκολ-γκολ τα πέντε τελευταία ματς, τα τέσσερα εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Η Ένωση Παραλιμνίου έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο κατάλληλο παιχνίδι. Στη στοχευμένη συνάντηση με τον Ακρίτα διέπρεψαν οι «βιολέ» και έστειλαν μήνυμα στον ανταγωνισμό για την παραμονή στην κατηγορία. Ζητούμενο παραμένει για την ομάδα από το Παραλίμνι η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Μαρίνος Σατσιάς δεν υπολογίζει στον αριστερό μπακ Γεβρέμοβιτς που εκτίει ποινή. Οι αριθμοί μας οδηγούν στα καλοπληρωμένα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτία;, η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αμπερντίν. Χειρότερα δεν γίνεται για την Νταντί Γιουνάιτεντ που ακόμα και στο στοχευμένο για επανεκκίνηση ματς με την Ρος Κάουντι έγινε φύλλο και φτερό. Πέντε συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των «οράνιε», που μετρούν μόνο έναν πόντο στα επτά τελευταία παιχνίδια. Ο κόουτς Λίαμ Φοξ πλήρωσε το μάρμαρο καθώς απολύθηκε και στην θέση του ανέλαβε και θα κάνει ντεμπούτο ο Τζιμ Γκούντγουιν, μέχρι πρότινος μάνατζερ της Αμπερντίν. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Η αγωνιστική διπροσωπία της Αμπερντίν καλά κρατεί. Στην έδρα της παραμένει στιβαρή και αξιόπιστη αναδεικνύοντας την ποιότητα του ρόστερ της, αλλά στις αποστολές της χάνεται. Στα επτά πιο πρόσφατα ματς μακριά από το γήπεδό της υπέστη ήττα ! Φυσικό επακόλουθο να περιορίζεται σε μάχη για μια θέση στα πλέι οφ. Συνήθως ανεβαίνει ο ρυθμός στα παιχνίδια της. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Νοκ άουτ ο κεντρικός μέσος Μπάρον. Η μία ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη σαν σανίδα σωτηρίας. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Λάρνακας-Ένωση Παραλιμνίου Γκολ-γκολ (2,25)

Νταντί Γιουνάιτεντ-Αμπερντίν Γκολ-γκολ (1,75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr