Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ομόνοια και κόρνερ!

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 12:56

Η νίκη της Ομόνοιας στην Λεμεσό και τα κόρνερ του Ολυμπιακού αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ομόνοια και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Καρμιώτισσα υποδέχεται στο «Τσίρειο» της Λεμεσού την Ομόνοια. Σε ένα ακόμα ματς-ροντέο ενεπλάκη η Καρμιώτισσα που ηττήθηκε από την ιδίων στόχων Δόξα Κατωκοπιάς (3-2). Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια έχει το εύκολο γκολ, όμως παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν που δεν της επιτρέπουν να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Γκολ-γκολ τα τέσσερα τελευταία ματς, τα τρία εξ’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Ο Ρώσος κόουτς Αλεξάντερ Κερζάκοφ υπολογίζει στον δημιουργικό μέσο και πρώτο σκόρερ Ελ Αλουχί και στον κεντρικό χαφ Γκαστανιάγια που εξέτισαν ποινές. Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα παρέπαιε το προηγούμενο διάστημα η Ομόνοια, όμως όλα άλλαξαν εν μία νυκτί. Την περασμένη Τετάρτη, οι «πράσινοι» επικράτησαν του αιώνιου αντιπάλου ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου με 2-0 με το δεύτερο γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και άπαντες πετούν στον έβδομο ουρανό. Ζητούμενο βέβαια για τον Σοφρώνη Αυγουστή παραμένει η συμμετοχή στα πλέι οφ, αναγκαία η νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου και ενώ περιμένει γκέλα αύριο της Νέας Σαλαμίνας κόντρας τον ΑΠΟΕΛ.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τρέχει πάντως αήττητο σερί 16 αγώνων στο πρωτάθλημα που του επιτρέπουν να ελπίζει πως θα προλάβει τους προπορευόμενους και θα υπερασπιστεί τον τίτλο. Το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ αναβλήθηκε εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Αξιόπιστος στην άμυνα, μόνο τρία γκολ παθητικό σε δέκα ματς. Ο Λεβαδειακός είχε στοχεύσει το ματς με τον Παναιτωλικό, θα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά λύγισε από το άγχος. Εννιά ματς δίχως τρίποντο συμπλήρωσαν οι Βοιωτοί που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία αλλά υστερούν στο σκοράρισμα. Δεν έχουν βάλει γκολ στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς οι πράσινοι. Ο κόουτς Γιάννης Πετράκης που ανέλαβε πρόσφατα τα η μία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο αριστερό μπακ Παναγιώτου. Ο Ολυμπιακός θα σφυροκοπήσει τους Βοιωτούς. Επιλέγουμε το ποντάρισμα στα κόρνερ των «ερυθρόλευκων».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καρμιώτισσα-Ομόνοια 2 (1,90) ή 2/2 (3,00)

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός Ο Ολυμπιακός πάνω από 6,5 κόρνερ (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr