Στράτος Διακουμόπουλος

Ασοι Γουίκομ και Αρης Λεμεσού!

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 12:32

Οι νίκες της Γουίκομ στην Λιγκ 1 και του Αρη Λεμεσού στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Ασοι Γουίκομ και Αρης Λεμεσού!

Σε εξ’ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική στην Λιγκ 1 της Αγγλίας, η Γουίκομ υποδέχεται την Φλίτγουντ. Η Γουίκομ έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες μοιάζει να κάνει κοιλιά σε καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος. Μόνο ένας πόντος το κέρδος στα δύο πιο πρόσφατα ματς κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους δεν έχει περιθώριο για να τριτώσει το κακό. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε under. Δεν υπολογίζονται ο κεντρικός μέσος Κάουαν και ο δεξιός χαφ Μακ Κλίρλι. Η Φλίτγουντ μετρούσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς που ουσιαστικά την απομάκρυναν από κάθε κίνδυνο και αυτό ίσως οδήγησε σε χαλάρωση. Κόντρα στην υποδεέστερη Τσέλτεναμ δεν βρήκε χώρους να δημιουργήσει και υπέστη ήττα στα σημεία από έναν παθιασμένο αντίπαλο. Προσπαθεί να κρατά χαμηλά τον ρυθμό στους αγώνες της. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 1,5 γκολ. Ο κόουτς Σκοτ Μπράουν δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Τζόνσον. Άλλη κλάση και μεγαλύτερο το κίνητρο της Γουίκομ. Άσος και άσος από ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου και στα πλαίσια της καταληκτικής αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, ο Αρης Λεμεσού υποδέχεται την Ανόρθωση. Ο Αρης εξαπολύει αντεπίθεση για να μπει ξανά γερά στην μάχη του τίτλου. Προερχόταν από πέντε συνεχόμενες νίκες και πήρε ισοπαλία στην Πάφο που λογίζεται θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε αντίπαλο ανάλογης δυναμικής και στόχων. Οι πράσινοι δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Μια εξόχως προβληματική χρονιά διάγει η Ανόρθωση. Μέσα σε λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της στα πλέι άουτ παραμονής και παράλληλα ο αποκλεισμός της από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο κύπελλο με συνέπεια το ηθικό της «Κυρίας» να βρίσκεται στο ναδίρ. Από το 2018 έχει να μείνει εκτός στόχων τόσο νωρίς στην σεζόν. Δρομολογούνται διοικητικές εξελίξεις, αλλά και «ξήλωμα» του ρόστερ στο φινάλε της περιόδου. Ο κόουτς Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θα δώσει ευκαιρίες συμμετοχής και σε νέους παίκτες στα πλέι άουτ. Καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα ο Αρης. άσος ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουίκομ-Φλίτγουντ 1 (1.75) και 1/1 (2.75)

Αρης Λεμεσού-Ανόρθωση 1 (1,75) ή 1/1 (2,65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr