Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπράβο και Ρόμα

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 13:17

Οι νίκες της Μπράβο και της Ρόμα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μπράβο και Ρόμα

Σε νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» στο κύπελλο Σλοβενίας, η Μπίστριτσα υποδέχεται την Μπράβο. Η Μπίστριτσα είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όπου και εκεί ακόμα δυσκολεύεται αν σταθεί ανταγωνιστικά. Δίχως νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός που την έχει ρίξει στην επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της, ενώ μπροστά βρίσκει λύσεις. Τα επτά τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια στην παρούσα χρονική συγκυρία για την Μπίστριτσα που δεν έχει ούτε την ποιότητα ούτε την ψυχολογία να λειτουργήσει ανταγωνιστικά. Η Μπράβο είναι μια ομάδα πρώτης κατηγορίας που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Έχει και αυτή δυσκολίες στην τρέχουσα συγκυρία από τη στιγμή που συμπλήρωσε εννιά ματς δίχως νίκη, αλλά είχε ήδη πάρει τις αποστάσεις της από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Ομάδα που προτιμά το χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια της, τα πέντε στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Έχει την ευκαιρία κόντρα σε υποδεέστερης κατηγορίας και ποιότητας αντίπαλο να ανακάμψει και να πάρει την πρόκριση που θα της φτιάξει την ψυχολογία. Προφανής επιλογή το διπλό, αξίζει το ρίσκο και στο διπλό από ημίχρονο!

Στο πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Ρόμα ήταν καλύτερη στις αναμετρήσεις με την Σάλτσμπουργκ και ιδιαίτερα στην ρεβάνς της Ιταλίας επικράτησε δίκαια με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ανταγωνιστική και εντός των συνόρων όπου δίνει μάχη για την θέση της στην τετράδα και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από νίκη 1-0 επί της Γιουβέντους. Η Σοσιεδάδ πέρασε πρώτη από τον όμιλό της στους «16» της διοργάνωσης, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν πατάει το ίδιο καλά στα πόδια της. Την περασμένη Παρασκευή έμεινε στο 0-0 με την Κάντιθ στο πρωτάθλημα, όπου μετρά μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται ο ποιοτικός μεσοαμυντικός Ελουστόντο. Η Ρόμα φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχει την ποιότητα να αξιοποιήσει την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς κόντρα στους Βάσκους!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόμα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1 (2,25)

Μπίστριτσα-Μπράβο 2/2 (2,25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr