Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σάμροκ και γκολ!

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 14:00

Η πρώτη νίκη της Σάμροκ στην Ιρλανδία και τα γκολ στο ΟΑΚΑ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Σάμροκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Σέλμπουρν υποδέχεται την Σάμροκ Ρόβερς. Η Σέλμπουρν είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ιρλανδίας, αλλά τα τελευταίο χρόνια περιορίζεται σε απλά ανταγωνιστικές πορείες. Φέτος ξεκίνησε νωθρά την σεζόν με μόνο μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα από την Ντάνταλκ με 2-1. Στα προηγούμενα τρία ματς κράτησε χαμηλά τον ρυθμό, όλα κύλησαν σε No Goal και Under 1,5 γκολ. Η Σάμροκ είναι η πρωταθλήτρια και φέτος ξεκίνησε με το μεγαλύτερο μπάτζετ και στόχο την υπεράσπιση του τίτλου,. Αλλά για την ώρα προβληματίζει. Σερ τέσσερα παιχνίδια δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Κόντρα στην Κορκ ενεπλάκη σε ματς ροντέο που έληξε με σκορ 4-4 ! Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των πράσινων, καθώς και τα τέσσερα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Προφανώς έχει την ποιότητα για να ανακάμψει, ιδανικό θα ήταν να το καταφέρει στο ντέρμπι του Δουβλίνου. Δεν γίνεται να μείνουν και για πέμπτο ματς δίχως νίκη οι πρωταθλητές.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Και αυτό το εντός έδρας ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Δεν έχει βαθμολογικό άγχος όπως και όλες οι ομάδες Β’ στην κατηγορία, αλλά του λείπει η σταθερότητα για να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με μια θέση στα μισά της κατάταξης. Προ της διακοπής του πρωταθλήματος, είχε ευκαιρίες, θα μπορούσε να κερδίσει στην Λάρισα. No Goal και Under 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ο ΠΑΟΚ Β’ προ της διακοπής του πρωταθλήματος τα έδωσε όλα κόντρα στην καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και έπεσε μαχόμενος στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δεν ήταν στα τελευταία ματς τόσο δημιουργική όσο στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Τρεις μαζεμένες ήττες στο παθητικό των «μαυρόασπρων», όλες με σκορ 1-0. Παίρνει βοήθεια από παίκτες που περισσεύουν από την πρώτη ομάδα και κάνουν την διαφορά. Ζήτημα γοήτρου η μάχη με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό το επίπεδο. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι μικροί και των δύο ομάδων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέλμπουρν-Σάμροκ Ρόβερς 2 (1,95) ή 2/2 (3.25)

Παναθηναϊκός Β’-ΠΑΟΚ Β’ Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr