Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Μπριζ και… Σπάτα

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 13:48

Τα γκολ στο Μπριζ και στο «Σεραφείδειο» αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Μπριζ και… Σπάτα

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Γκενκ. Η Σερκλ Μπριζ περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα κόντρας την Άντερλεχτ από την οποία ηττήθηκε δίκαια 2-0 και έτσι έσπασε αήττητο σερί οκτώ αγώνων. Οι «πράσινοι» παλεύουν για να κρατηθούν στην πρώτη οκτάδα, το πρόγραμμα είναι δύσκολο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς. Η Γκενκ προηγήθηκε και ήλεγχε το ντέρμπι, αλλά μέσα σε ένα τρίλεπτο τα γκρέμισε όλα κόντρα στην Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε νευρική χωρίς εν τέλει να αποφύγει την ήττα (1-2). Οι «λίμπουρχερς» δεν πατούν γερά στα πόδια τους εσχάτως, έχουν μία νίκη σε τέσσερα ματς και έδωσαν δικαιώματα ενόψει και των πλέι οφ. Απαιτητικό το πρόγραμμα στα πέντε τελευταία ματς. Μετρά πέντε over στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός έδρας μετρά τέσσερα γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ στα πέντε τελευταία. Πολλά γκολ αναμένουμε και στο Μπριζ!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται την Καλαμάτα. Η ΑΕΚ Β’ επέστρεψε στη δράση το ίδιο υποτονικά, σε σχέση με το διάστημα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Επισκοπή (1-0) και πλέον κινείται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης αν και βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των κιτρινόμαυρων. Δεν σκοράρει ο δικέφαλος, μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ούτε η παρουσία του Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στον πάγκο βοήθησε την Καλαμάτα να ανακάμψει στην επάνοδό της στην αγωνιστική δράση. Κόντρα στην ποιοτική Κηφισιά ήταν ανταγωνιστική αλλά και πάλι έμεινε δίχως βαθμολογικό κέρδος στην Παραλία. Πέντε ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι Μεσσήνιοι. Ζητούμενο και για τον Σκοπιανό κόουτς παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σερκλ Μπριζ-Γκενκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,25)

ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα Γκολ-γκολ (2,35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr