Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΟΦΗ και γκολ!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 01:56

Η νίκη του ΟΦΗ και τα γκολ στην Θεσσαλονίκη αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΟΦΗ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ έκανε κάκιστη εμφάνιση στη Λιβαδειά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα γκολ. Προφανώς υπάρχει βαθμολογική άνεση και συνακόλουθα χαλάρωση στις τάξεις των κρητικών αλλά ο κόσμος του είναι απαιτητικός και υποδέχθηκε με έντονη δυσαρέσκεια το εν λόγω αποτέλεσμα. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο υποσχέθηκαν καλύτερη εικόνα και νίκη στην έναρξη των πλέι άουτ, αν και στο «Γεντί Κουλέ» αγωνίζεται με άγχος. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός έκαμνε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν κόντρα στον ΟΦΗ και έφθασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο. Με την ίδια ακριβώς συνταγή θα αντιμετωπίσουν οι βοιωτοί τον ίδιο αντίπαλο αυτήν την φορά εκτός έδρας. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε NoGoal. Δεν θα κάνει αλλαγές στην πετυχημένη ενδεκάδα ο έμπειρος κόουτς των πράσινων Γιάννης Πετράκης. Θα πάρει την άτυπη ρεβάνς ο ποιοτικότερος ΟΦΗ!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται τον Μακεδονικό. Ο ΠΑΟΚ Β’ μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ήταν απολαυστικός. Με αυτοματισμούς και ταχύτητα στην επίθεση έκανε φύλλο και φτερό τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο «δικέφαλος του βορρά» καμαρώνει στη δεύτερη θέση αν και δεν έχει δικαίωμα να ανέβει κατηγορία. Ο κόουτς Πάμπλο Γκαρσία δε διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμα και 16χρονους, αναδεικνύοντας παράλληλα, ταλέντα. Μικρή η ενίσχυση από παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο Μακεδονικός επέστρεψε στην δράση με το ίδιο αρνητικό πρόσημο όπως και πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Σε ματς θεωρητικά στα μέτρα του ηττήθηκε στην Νεάπολη από τον Ηρακλή Λάρισας και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη. Ζητούμενο για τους πράσινους η βελτίωση στην άμυνα, καθώς μπροστά έχουν ποιότητα και σκοράρουν. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Κάτι ανάλογο αναμένουμε σήμερα στην κοινή έδρα της Νεάπολης!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1 (1,75) ή 1/1 (2,75)

ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός Γκολ-γκολ (1,90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr