Στράτος Διακουμόπουλος

Με Προοδευτική και κόρνερ!

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 03:03

Η νίκη της Προοδευτικής και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Προοδευτική και κόρνερ!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Προοδευτική υποδέχεται στο Κερατσίνι τον Αιγάλεω. Η Προοδευτική με υπηρεσιακό κόουτς τον Νεκτάριο Πανταζή πάλεψε και πήρε πόντο στην έδρα της ποιοτικής Ηλιούπολης,. Πλέον, οριστικός αντικαταστάτης του Αντώνη Νικοπολίδη που παραιτήθηκε είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που θα κάνει το ντεμπούτο του στο κομβικής σημασίας ματς με το Αιγάλεω. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς μετρούν οι «βυσσινί». Συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό, τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Το Αιγάλεω επέδειξε για μια ακόμα φορά μαχητικό πνεύμα στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα και ανταμείφθηκε με τον πόντο στις καθυστερήσεις. Ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες παρουσιάζει το Σίτι, καθώς έχει φέρει πέντε «Χ» στα επτά πιο πρόσφατα ματς που πορεύεται δίχως ήττες. Εξακολουθεί πάντως να δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δεδομένου πως δεν υποβιβάζονται οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω στην κατάταξη. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Καίγεται για νίκη η Προοδευτική και μπορεί να την πάρει στο Κερατσίνι!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έκανε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο Χαριλάου και γύρισε το ματς με τον ΠΑΣ (3-1). Συμμετέχει στα πλέι οφ στοχεύοντας ρεαλιστικά στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Ποντάρει στη δύναμη της έδρας και στην καλή επιθετική λειτουργία, αλλά παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τον Βόλο (0-1) κλείνοντας με θετικό πρόσημο την κανονική περίοδο. Οι μαυρόασπροι εξακολουθούν να ελπίζουν στον τίτλο, αλλά πλέον δεν έχουν την πολυτέλεια για γκέλα ακόμα και στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη. Η άμυνα αποτελεί το δυνατό όπλο για τον «δικέφαλο του βορρά» που δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου τρέχουν αήττητο σερί 16 αγώνων. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για νίκη, δεν υπάρχει περίπτωση να κλειστεί. Διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας τα κόρνερ των φιλοξενούμενων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Προοδευτική-Αιγάλεω 1 (2,35)

Αρης-ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ πάω από 4,5 κόρνερ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr