Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 14:45

Οι νίκες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Βόλος έδωσε τον «τελικό» για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης κόντρα στον Άρη και αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Για μια ακόμα φορά οι Θεσσαλοί υστέρησαν στη δημιουργία και έμειναν στο μηδέν στην επίθεση, ενώ παραμένουν άλυτα και τα θέματα στα μετόπισθεν. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν βάλει γκολ στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Μόνο ένας πόντος στα έξι τελευταία ματς το ενεργητικό για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος σε δραματικό ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου παραβιάστηκε η εστία του για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ παιχνίδια, αλλά και πάλι είχε την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα να πάρει το διπλό που τον κρατά στο ρετιρέ, συγκάτοικο με την ΑΕΚ. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκέλα, ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς χτυπά καμπανάκια κινδύνου για την αποστολή στο Πανθεσσαλικό, όπου θα βρεθούν πάνω από δέκα χιλιάδες οπαδοί των φιλοξενούμενων. Προφανώς θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αξίζει το ρίσκο με το διπλό από ημίχρονο!

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Νέο Φάληρο, με ποιοτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα καθοριστικά γκολ τα έβαλε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η δουλειά έγινε, πλέον η κούρσα του τίτλου είναι για δύο, κανένα περιθώριο για γκέλα κόντρα στον έτερο «δικέφαλο». Συνηθίζει να κρατά απαραβίαστη την εστία της, ωστόσο τα δύο πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ! Παραμένει εκτός πλάνων ο ηγετικός στράικερ Αραούχο, αλλά και χωρίς αυτόν έβαλε τρία γκολ. Ο ΠΑΟΚ έδωσε μια ακόμα μάχη μέχρι εσχάτων κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ηττήθηκε στα σημεία., Για την ακρίβεια πλήρωσε για πολλοστή φορά τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία που του κάνουν δύσκολη την ζωή ακόμα και για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Μπροστά υπάρχει συνέπεια στο σκοράρισμα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε ποιο πρόσφατα ματς. Μόνο δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο υποτονικός απολογισμός. Νοκ άουτ ο ποιοτικός εξτρέμ Νάρεϊ. Με κίνητρο και φόρα η ΑΕΚ, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βόλος-Παναθηναϊκός 2 ημ./2 τελ. (1.85)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1 (1.70) ή 1/1 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr