Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κάιζερ Τσιφς και γκολ!

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 03:17

Η νίκη των Κάιζερ Τσιφς και τα γκολ στο Ρόδεραμ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Κάιζερ Τσιφς και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, η Τσίπα Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Πορτ Ελίζαμπεθ τους Κάιζερ Τσιφς. Η Τσίπα είναι μια μικρομεσαία ομάδα που παλεύει όλη την σεζόν για να κρατηθεί πάνω από την γραμμή υποβιβασμού. Οριακά παραμένει η θέση της στην ζώνη των πλέι άουτ, καθώς δεν έχει κερδίσει στα επτά ποιο πρόσφατα ματς, με απολογισμό μόνο δύο πόντους σε αυτό το διάστημα. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται εκτός της ζώνης της φωτιάς είναι πως υπάρχει και… χειρότερη από την ίδια και εν προκειμένω η Μάριτζμπουργκ. Οι Κάιζερ Τσιφς είναι μια ιστορική και πολύ ακριβή ομάδα που δεν μπόρεσε φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο από την πανίσχυρη Μαμελόντι, αλλά εκτός αυτούς κινδυνεύει να μείνει και εκτός τριάδας και διεθνώς διοργανώσεων. Με έναν πόντο στα δύο πιο πρόσφατα ματς βλέπει τον ανταγωνισμό να ξεφεύγει και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο σήμερα για γκέλα. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή στο μεγάλο λιμάνι, αλλά έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να υπερισχύσει η ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, η Ρόδεραμ υποδέχεται την Κάρντιφ. Η Ρόδεραμ έχασε από την Μπρίστολ Σίτι και δεν έχει νίκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αν κερδίσει την Κάρντιφ, ωστόσο, θα διασφαλίσει ουσιαστικά τη σωτηρία. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ εντός έδρας έχει κρατήσει μόλις δύο ανέπαφες εστίες στα τελευταία 16 ματς και καμία στα τελευταία επτά παιχνίδια! Τελευταία νίκη επί της Κάρντιφ το 2015. Θυμίζουμε πως το ματς επαναλαμβάνεται μετά τη διακοπή πριν ένα μήνα λόγω καταιγίδας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Κάρντιφ προηγούνταν 1-0. Οι Ουαλοί αντέδρασαν έντονα για εκείνη την απόφαση και θέλουν να πάρουν διπλό μετά από δύο αήττητες αγωνιστικές, για να καθαρίσουν με τη σειρά τους την παραμονή. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, δεν έχει πάρει δύο σερί εκτός έδρας νίκες από τον Απρίλιο του 2022. Εκτός ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κόλινς. Αμφότεροι θέλουν την νίκη και μπορούν να σκοράρουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσίπα Γιουνάιτεντ-Κάιζερ Τσιφς 2 (2.10)

Ρόδεραμ-Κάρντιφ Γκολ-γκολ (2.00)

Όλα τα ματς για την Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr