Στράτος Διακουμόπουλος

Με Παναιτωλικό και μια ισοπαλία από την Super League 2!

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 03:09

Η νίκη του Παναιτωλικού και η ισοπαλία στα Χανιά αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Παναιτωλικό και μια ισοπαλία από την Super League 2!

Για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε πως θα συμβεί, ο Παναιτωλικός έμπλεξε σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα από το Αγρίνιο μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες και φυσικά με αυτόν τον απολογισμό δεν μπορεί αν είναι ήσυχη για την παραμονή. Κομβικής σημασίας η συνάντηση με τον Λεβαδειακό, οι οργανωμένοι οπαδοί απευθύνουν προειδοποίηση σε παίκτες και διοίκηση να κερδίσουν αυτό το ματς ! Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός πορεύεται αήττητος στα πέντε πιο πρόσφατα ματς αλλά παρόλα αυτά παραμένει στην τελευταία θέση. Δεν αρκούν οι τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να αλλάξει τα δεδομένα, στοχευμένη σε αυτήν την κατεύθυνση η αποστολή στο Αγρίνιο οι Βοιωτοί έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα ποιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο έμπειρος κόουτς Γιάννης Πετράκης υπολογίζει σε πλήρη αποστολή. Ποιοτικότερη ομάδα ο Παναιτωλικός, μπορεί να καθαρίσει την παραμονή!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τα Χανιά υποδέχονται το Αιγάλεω. Τα Χανιά αν και δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου δεν έχουν βγάλει το πόδι από το γκάζι. Αήττητο σερί πέντε αγώνων συνοδεύουν τη προσπάθειά τους, χωρίς να κάνει χάρες σε αντιπάλους που έχουν ανάγκη από βαθμούς. Χαμηλός ο ρυθμός στους αγώνες των «δελφινιών». Τα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under, τα εννιά εξ’ αυτών και No Goal. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του νέου κόουτς Γιάννη Ταουσιάνη. Το Αιγάλεω φαινόταν να έχει διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία αλλά εσχάτως έχει καταρρεύσει αγωνιστικά και αισθάνεται ξανά την απειλή της Προοδευτικής που ανεβαίνει διαρκώς. Τέσσερις ήττες σε πέντε ματς μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια για την ομάδα από τα δυτικά προάστια που προέρχεται από καλή εμφάνιση και δίκαιη εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή. Προβληματική η αμυντική λειτουργία,. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, Μπορεί να πάρει την καλοπληρωμένη ισοπαλία το Αιγάλεω!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 1 (2,45)

Χανιά-Αιγάλεω Χ (3,00)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr