Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βέροια και γκολ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 13:46

Η νίκη της Βέροιας και τα γκολ στην Θεσσαλονίκη αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Βέροια και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Βέροια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’. Η Βέροια έδωσε την μάχη της αλλά δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού. Τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερα ματς δίχως νίκη και η βασίλισσα του βορρά που την περασμένης σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον βόρειο όμιλο, πλέον ταλανίζεται στην ζώνη υποβιβασμού. Μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Ο κόουτς Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες, οι «κυανέρυθροι» έχουν στοχεύσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει δίχως ιδιαίτερη πίεση και άγχος την πορεία του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. όπως όλες οι ομάδες Β’ έτσι και οι πράσινοι βάση προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται ούτε να ανέβουν ούτε να πέσουν κατηγορία. Δεν κάνει χάρες, πάντως, συνηθίζει να κρατά χαμηλά τον ρυθμό, με έμφαση στην άμυνα. Ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου περιμένει περισσότερα στη γραμμή κρούσης. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια από παίκτες της πρώτης ομάδας. Καίγεται για νίκη η Βέροια, μπορεί να πάρει αυτό το «χρυσό» τρίποντο!

Μπράιτον-Γιουνάιτεντ με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται την Νίκη Βόλου. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι μια ποιοτική ομάδα που απολαμβάνει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος αφού δεν επιτρέπεται βάση προκήρυξης ούτε να ανέβει ούτε να πέσει κατηγορία. Δεν κάνει χάρες ο μικρός «δικέφαλος του βορρά», που τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων. Μοναδικό ψεγάδι η αδυναμία να κρατήσει καθαρή εστία. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς των μαυρόασπρων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες ο κόουτς Πάμπλο Γκαρσία. Η Νίκη είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και δυναμική, αλλά έχει ξεμείνει από στόχους, αφού δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά και την άνοδο. Δεν χαρίζεται ωστόσο, και κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας που καιγόταν για βαθμούς έκανε στιβαρή εμφάνιση και πρόσθεσε μία ακόμα δίκαια νίκη στο ενεργητικό της. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία ο απολογισμός για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα. Ματς δίχως άγχος, αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέροια-Παναθηναϊκός Β’ 1 (2.25)

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου Γκολ-γκολ (2.10)

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr