Στράτος Διακουμόπουλος

Με ισοπαλία και γκολ!

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 13:19

Η ισοπαλία στα Γιάννινα και τα γκολ στο Περιστέρι αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ισοπαλία και γκολ!

Για τα πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τριπολης. Ο ΠΑΣ βρήκε την αυτοκυριαρχία του την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή. Δύο μαζεμένες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή στην Νίκαια επιτρέπουν στον Άγιαξ της Ηπείρου να ηρεμήσει και με μία ακόμα νίκη θα κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή, Και ο βαθμός μπορεί να είναι αρκετός αλλά οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν με θετικό στίγμα την σεζόν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων εξελίχθηκαν σε Under. Ο Αστέρας στόχευε στην νίκη κόντρα στην Λαμία για να τελειώσει και μαθηματικά με την παραμονή στην κατηγορία, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία. Δεύτερο σερί «Χ» και μόλις ο δεύτερος πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους Αρκάδες που ελπίζουν να τελειώσουν την δουλειά στα Γιάννινα. Λείπει το εύκολο γκολ και σε αυτήν την χρονική συγκυρία της σεζόν. Μόνο ένα γκολ έχουν πετύχει οι κυανοκίτρινοι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η ισοπαλία βολεύει και τους δύο αντιπάλους, δεν υπάρχει λόγος να μην επιβεβαιωθεί!

Για τα πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος έχει χαλαρώσει το τελευταίο διάστημα και αυτό αποτυπώνεται στα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει στα πλέι άουτ. Δεύτερη μαζεμένη ήττα από τον ΟΦΗ στον οποίο παραχώρησε τα ηνία στην κούρσα του έξτρα πρωταθλήματος, τέσσερα ματς δίχως νίκη. Δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο δύσκολο να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του ο κόουτς Κρις Κόλμαν. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ ο κεντρικός αμυντικός Σάντσεθ και ο δεξιός μπακ Κιβρακίδης. Ο Παναιτωλικός βρέθηκε μια ανάσα από την Πέμπτη συνεχόμενη ήττα που θα τον έβαζε για καλά σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο με πέναλτι στο 102’ πήραν τον πολύτιμο πόντο που ουσιαστικά τους κρατά στη Σούπερ Λίγκα. Θεωρητικά θέλουν ακόμα μία νίκη για να είναι και μαθηματικά βέβαια, θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι κόντρα στον άνετο Ατρόμητο. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Γκολ αναμένουμε και στη σημερινή συνάντηση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Χ (2.25)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr