Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σοντερίσκε και γκολ!

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 13:46

Η νίκη της Σοντερίσκε και τα γκολ στο Ράζγκραντ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Σοντερίσκε και γκολ!

Για τα πλέι οφ στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας, η Σεντερίσκε υποδέχεται την Βέιλε. Η Σεντερίσκε δίνει την μάχη για να προλάβει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια, καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την Χβιντόβρε την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική. Τέσσερα ματς έμειναν ως το φινάλε, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα και γι’ αυτό οι «γαλάζιοι» καλούνται να κερδίσουν σήμερα και την χαλαρή πρωτοπόρο. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς μετρά η έμπειρη ομάδα που είχε εξαρχής θέσει ως στόχο την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Βέιλε είναι η πρωτοπόρος και εν δυνάμει πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Απέχει 11 βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο, θέλει θεωρητικά δύο πόντους για να σφραγίσει και τυπικά την άνοδο. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την τελευταία του γκρουπ Νέατβεντ και προφανώς μπορεί να κάνει εκεί το πάρτι πρωτιάς και ανόδου, μπροστά στο κοινό της. Η μεγάλη διαφορά στο κίνητρο μπορεί να κρίνει τη σημερινή συνάντηση. Πάμε με την έδρα και την υψηλή απόδοση νίκης της Σοντερίσκε!

]Διασκέδαση με διπλή προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Σε επαναληπτικό ημιτελικό στο κύπελλο Βουλγαρίας η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Τσέρνο Μόρε. Η Λουντογκόρετς είναι η κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας την τελευταία δεκαετία. Φέτος δυσκολεύεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να διατηρήσει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται έναν πόντο μπροστά από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε των πλέι οφ. Και αυτό ενώ μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες στην Λίγκα. Στον πρώτο ημιτελικό κέρδισαν στην Βάρνα 2-1 και φυσικά έχουν αποκτήσει ήδη μεγάλο προβάδισμα. Η Τσέρνο Μόρε εξακολουθεί να πορεύεται μα άνεση στα πλέι οφ δίχως να έχει κάποιον βαθμολογικό στόχο. Απαλλαγμένη από το άγχος, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Θα ήθελε πολύ να κάνει την διαφορά στο κύπελλο, αλλά η ήττα μνε 2-1 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδια, καθιστά πολύ δύσκολη την αποστολή στο Ράζγκραντ. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Γκολ περιμένουμε και στη σημερινή αναμέτρηση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σοντερίσκε-Βέιλε 1 (2.90)

Λουντογκόρετς-Τσέρνο Μόρε Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr