Στράτος Διακουμόπουλος

Με Παναιτωλικό και γκολ

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 15:26

Η νίκη του Παναιτωλικού και τα γκολ στην Τρίπολη αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Παναιτωλικό και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός έπαιξε με την φωτιά σε όλη τη διάρκεια των πλέι άουτ, αλλά δεν… κάηκε. Και κόντρα στον βαθμολογικά διάφορο Ατρόμητο δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον πόντο, αλλά κατάφερε να μείνεις την κατηγορία χάρη στα αποτελέσματα των από κάτω. Μόνο ένας πόντος στα έξι πιο πρόσφατα ματς , δίχως νίκη σε εννιά παιχνίδια για την ομάδα από το Αγρίνιο που φθάνει στη γραμμή του τερματισμού… τρεκλίζοντας. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς. Ο ΟΦΗ κινδύνευσε με την πρώτη ήττα στη διαδικασία των πλέι άουτ αλλά δεν έκανε την χάρη ούτε στον Ιωνικό. Πήρε τον πόντο, συμπλήρωσε έξι ματς δίχως ήττα και θα επιδιώξει αν κλείσει την σεζόν νικηφόρα, ώστε να διασφαλίσει και την πρωτιά γοήτρου. Οι Κρητικοί βάζουν και δέχονται τέρματα με άνεση. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ευκαιρία για να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι την σεζόν ο Παναιτωλικός!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Αστέρας επιβεβαίωσε το ντεφορμάρισμα που τον χαρακτηρίζει στα πλέι άουτ με μία ακόμα ήττα στα Γιάννινα. Δίχως νίκη σε πέντε ματς, μόνο δύο πόντοι κερδισμένοι σε αυτό το διάστημα, αλλά σώθηκε και μαθηματικά, χάρη στην διαφορά που είχε από την κανονική περίοδο και τα βολικά αποτελέσματα που έφεραν οι από… κάτω. Παραμένουν τα θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Αλλαγές αναμένονται στην ενδεκάδα. Ο Ατρόμητος προερχόταν από τέσσερα ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στον Παναιτωλικό επανήλθε στις πειστικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Δεν έκανε χάρη στον αντίπαλο που χρειαζόταν βαθμό για την διασφάλιση της παραμονής και τον κέρδισε. Δεν έχουν το εύκολο γκολ οι κυανόλευκοι, προτιμούν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό. Ο Ουαλός κόουτς Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στους μπακ Κιβρακίδη και Σάντσεθ. Χαλαρό ματς στο φινάλε της περιόδου, ευκαιρία για να μπουν γκολ εκατέρωθεν!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1 (2,90)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr