Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Ζηρίνειο και Κύπρο

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 12:16

Τα γκολ στην Κηφισιά και στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Ζηρίνειο και Κύπρο

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’. Η Κηφισιά πήρε το δώρο της γκέλας της Καλλιθέας στα Χανιά, αύξησε την απόσταση από την δεύτερη θέση και πλέον μετρά αντίστροφα για την ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Η πρόσφατη επιστροφή στην φυσική έδρα στο Ζηρίνειο έχει συσπειρώσει και τον κόσμο, κάθε εντός έδρας ματς αποτελεί και πάρτι για τους «βόρειους». Επιθετικογενή τακτική επιλέγει ο νεαρός κόουτς Γιώργος Πετράκης. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν γίνονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ολυμπιακός Β’ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, όπως αποτυπώνεται και από το ενεργητικό έξι συνεχόμενων νικών. Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στο δημιουργικό κομμάτι, σκοράρουν με ευχέρεια, όμως από την άλλη πλευρά δέχονται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η επιστροφή του Αργεντίνου κόουτς Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο λειτούργησε ευεργετικά για τους πειραιώτες. Σκοράρει ανελλιπώς ο επιθετικός Αλγκασίμ Μπα. Είναι το φαβορί η Κηφισιά, αλλά μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και ο Ολυμπιακός!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Για τα πλέι άουτ στην Κύπρο, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακα. Η Δόξα χαλάρωσε υπερβολικά το τελευταίο διάστημα και από εκεί που σκεφτόταν τις διακοπές, πλέον αισθάνεται την πίεση από το Παραλίμνι. Τρεις συνεχόμενες ήττες, μόνο δύο πόντοι σε πέντε ματς το κέρδος και η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στον έναν βαθμό, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Επιτακτική ανάγκη η νίκη επί του ουραγού Ακρίτα. Ο κόουτς Κώστας Σακκάς δεν κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ακρίτας μπορεί να έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Το αντίθετο, από τη στιγμή που η ομάδα από τον Χλώρακα μετρά τέσσερις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Εξαιρετικοί τακτικά οι «πράσινοι» και κόντρα στην ποιοτικότερη ΑΕΛ. Λίγο νωρίτερα να είχε ξεκινήσει η αντεπίθεση θα μπορούσαν να έχουν κάτι παραπάνω μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη, μπορούν να πετύχουν έστω από ένα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κηφισιά-Ολυμπιακός Β’ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)

Δόξα Κατωκοπιάς-Ακρίτας Χλώρακα Γκολ-γκολ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr